Зачинено Для пане ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Оногі

Поважний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
453
Реакції
171
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Дмитро Оногі
2. Нікнейм адміністратора: ГС Неоф.Орг.
3. Суть скарги:
Вітаю.

Прошу переглянути рішення щодо схваленої війни кланів.

Під час перевірки заявки було виявлено невідповідність: у таблиці кланів лідером клану MONOLIT вказаний Моно Екстазі, проте заявку на війну підписав Дмитро Вест. Наскільки мені відомо, Дмитро Вест не є лідером даного клану та не має права подавати подібні заявки від його імені.

Вважаю, що заявка була оформлена з порушенням, а тому не повинна була бути схвалена.

Прошу перевірити дану ситуацію, скасувати схвалену війну кланів та розглянути питання щодо видачі догани клану MONOLIT за подання заявки особою, яка не має відповідних повноважень.

Також прошу провести бесіду з ГС неоф 04 сервера щодо більш уважної перевірки заявок перед їх схваленням, оскільки дана невідповідність могла бути виявлена ще на етапі розгляду.

Дякую за розгляд звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1000011950.jpg
1000011953.jpg

Тік,Тік
5. Дата порушення:09.06.26

Останнє редагування:

Максим Альварез

lvl up
Активний гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,475
Реакції
487
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
Гравець являється лідером клану MONOLIT, також в таблиці він дійсний лідер цього клану.
Ще хочу зауважити, що війни були прийняті після оновлення лідерства, що немає жодного порушення

Перед подачею скарги на мене, ознайомтесь чи є дійсним на сам перед ваші докази чи ні.
Очікуйте рішення від КА/ГА

Дмитро Оногі

Поважний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
453
Реакції
171
Бали
103
Вітаю, пане ГС Неоф.Орг.

Я не маю наміру сваритися чи конфліктувати з вами. Дякую, що переглянули ситуацію, виправили помилку та внесли необхідні зміни.

Проте прошу надалі уважніше перевіряти всю інформацію перед ухваленням рішень та схваленням подібних ситуацій, щоб уникнути непорозумінь у майбутньому.

Зі свого боку, я згоден на закриття цієї скарги.

Дякую за розуміння та приділений час. Гарного дня!

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
412
Реакції
198
Бали
103
Вітаю!

Ситуацію вирішено. Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі