Ярослав Сергійович
Козак
- Реєстрування
- 21 Жов 2023
- Дописи
- 92
- Реакції
- 6
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Іванна Тимощук і Денис Тимошик
- Особистий нікнейм: Ярослав Кайрон
- Суть скарги: Ми кланом поїхали на ВЧ нас було 8 людей ми почали тулитись і нас трохи вбили нас стало 4 людини прилітають дані "Адміністратори" і говорять покидайте ВЧ я сказав добре потім я звоню Друзяв з інших кланів щоб уточнити чі вони є на ВЧ вони кажуть так ми на ВЧ їх було 3-5 точно нескажу але 1 точно був потім я викликаю репорт щоб пояснити адмінам це вони горят ні їх нема типу ми все подивились нема я кажу ну я сижу войсі з 1 хлопцем який точно є і нас 4 + 1 він = 5 вони проігнорили щось і тут я бачу ЗСУ вони почінают тулити по нам в цей момент коли ми тулились так наших вбили і стало вже меньше але до цього було 5 але прікол в тому що в останій моменьт підлітає мій друг з іншого клану і це доказує що нас було 5 людей
Висновок: 4 людини отримали покарання при звернені до адмінів вони все відмовляють кажуть ні такого не було але я в певнений що на демці Іванна Тимощук є цей фрап це видно як в осній момент приїжча 5 людина. Дуже прикро через таку адміністрацію і чім більше я граю тим частіше задумаються покинути цей проект саме через Денис Тимошик,
Доречі ще 1 факт мені дали покаранн мут що я неповажно тсавлюсь до адмінів через те що я громко балакаю? Бред
Також спробував зявзтися з цими "Адмінами" в дс і також отримав мут і тай маут просто так бо я чі неподобаюсь чі вони не хочуть приймати свої помилки
Прошу ЗГА ГА розібратися в цій ситуації та покарати типу "Адмінів" в цьому бо вони портять цей проект дуже сильно
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 09.05.2025