Розглянуто Для розробників та С.Коваленко / на перерозгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Розробники
  2. Особистий нікнейм: Владюша Сатору
  3. Суть скарги: Сьогодні 20.04.2025 пишу звернення на тему цукатів та посипки. Я розумію всі слова адміністрації про їх бажання зробити автівку мега унікальною та коштовною. Дивлячись на це вони зробили майже не реальні шанси на її викуп. Я граю на 02 сервері та пишу в дс майже кожну годину про покупку цукатів пасок або посипки. Та нажаль ніхто навіть не звертається. На центральному ринку ніхто в наметах не має ні 1 штучки цукати або посипки. Я повторюсь що повністю розумію ваше прагнення щодо унікальності автівки, але зібрати її НЕ реально. Я витратив багато коштів вже на покупку всіх інградієнтів (75 мільйонів приблизно) та також багато гравців такі як я які купували інградієнти, але коли дійшли до посипки та цукатів то дуже здивувались, що на сервері їх нема... Так вони випадають, але дуже рідко, та з фіксом роботи будівельника ( на старій треба було бігати по 1 етажу, тепер 5-6 етажів) гравці не дуже хочуть йти туди та фармити гроші а за одно і посипку. Я пропоную вам замінити апельсини в глово на посипку, тоді гравці будуть фармити в одночас цукати та посипку, тоді посипки буде більше на сервері так як цукатів і гравців буде легше зацікавити в фармі, бо вони зможуть отримувати в 2 рази більше коштів за 1 годину роботи на глово. Якщо ж цей варіант вам не сильно до вподоби тоді можете розглянути варіант з збільшенням шансу випадіння посипки, бо за годину з так званим "збільшенням шансів" зібрати можна лише 10-20 штук, а хочу вам нагадати що треба 1700 штук цукатів та посипки в суммі 3400. 1700 штук посипки вважаєте реальністю нафармити? Скажу вам що якщо навіть купувати посипку по 10-20к це НЕ реально. Тому можливо як допомогу можете зменшити кількість інградієнтів на виготовлення 1 паски до 1 штуки, тоді дивлячись на всі обставини 850 посипки та 850 цукатів можна буде встигнути КУПИТИ до 27 числа та може встигнути спекти всі паски (нафармити 1 гравець точно не зможе). Я запропонував свої варіанти для вирішення цієї проблеми яка склалася на багатьох серверах UKRAINE GTA. Хотів би як найшвидшого розгляду та маю великі надії, що ви зможете піти на користь гравцям та все ж таки останній раз адекватно оцінити ситуацію та прийняти міри. Дуже дякую за нові обнови та за те що стараєтесь з кожним оновленням покращити проект. Прагну щоб скаргу розглянув Коваленко або хтось з команди розробників (не Вікторія Коваленко). Так як її відповіді це просо ctrl+c / ctrl+v. Також маю велику надію на те що "унікальність" не буде представлена як головний приз з якогось кейсу або рулетки в майбутньому... З повагою Владюшка Сатору
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Думаю самі все розумієте
  5. Дата походження: 20.04.2025

Треворр

02❤️‍?
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
63
Реакції
203
Бали
38
++ Просто коротко до прикладу, після так званого "збільшення шансів на випадіння після рестарту" особисто я за годину зміг назбирати 9 цукатів, тобто, в нас лишилось ще +-7 днів це 168 годин - 24 години на сон та інше = 144 години за які зібрати можна 1300 цукатів, а треба близько 1800, інші гравці навіть бажання не мають це все робити з словами 'всеодно не встигну' плюють на івент. Та ж сама історія з посипкою, звичайно, шанс став куди більше ніж був в перший день івенту, але за годину я зібрав цілих 14 посипки, і купа іншого мотлоху яке перебиває випадіння посипки. Мабуть було б краще повністю прибрати випадіння апельсинів з глово, бо вони як не як вже падають на евакуаторі, так ще й перебивають випадіння цукатів.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,057
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Відповідний відділ нашої команди, повторно переоглянуть відсоткову ставку випадіння посипки та цукатів, яку вже було збільшено у 2 рази.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі