Відмовлено Для спец адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сакура Мерссі

Поважний гравець
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
254
Реакції
142
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Марія тейлор
  2. Особистий нікнейм:Сакура Мерссі
  3. Суть скарги:
  4. Суть скарги мені видали покарання за Дб але на відео чітко видно шо я їхав на великі швидкості з повороту і не впорався з керуванням і збив людину.
    ДБ це навмисне нанесеня урону автомобілем але як чітко видно на відео мене занесло я не хотів його збивать, мені перед цим дали попередження ще одне порушеня і бан за масове порушеня серверу, але ця скарга вже була на форумі коли мені це скали, і чому ДМ рахуєтися з двох пуль а ДБ просто коли я його збив один раз, це ніяк не рахується за ДБ + в нього було мало ХП це більше рахуєтися як ДТП (РП процес ) по РП так само як ДМ авто рахується як шо ти врізався в нього 1 раз це дтп а як шо 2 рази це вже дм авто так само в цій ситації я його просто збив нечайно і за цього дб мені видали бан на 3 дні.
    Правило проекта:
    7.5 "DB" - Drive By - Навмисне нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):ТутІ тут
  6. Дата походження:10.03.24

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, цікаве у вас поняття «рп процесу», дивлячись на вашу їзду на шаленій швидкості по узбіччям та тратуарам.

Покарання видано вірно. Вас було заблоковано за зловживання порушеннями правил проєкту. Відбувайте термін покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі