Розглянуто Для спец. адм//Емі Вейт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Морріс💎

Легенда УЗ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
523
Реакції
1,168
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тимофій Морріс
2. Нікнейм адміністратора: Емі Вейт
3. Суть скарги: Вітаю, Пане Голд, я ходив з КА 2-3 рази у войс щодо мого розвитку на посаді ІП, але в мене було 2 відмови по 2 причинам. Перша - вік. Вона казала що беруть з 17, та виключення до 16, в 15 ніяк, але як тоді вона готова брати Пана Ярослава Алмазова на ІП, хоча йому теж 15. Також ви можете казати що це через те що він був ІП на 07, але сама вона казала що більше не буде брати на ІП навіть якщо був досвід. По причині недбалості одного адм, не буду казати якого, Пані Вейт сама розуміє по кого йде мова. Тоді чому ви кажете щоб він подавав на ІП, хоча йому 15, але навіть Пану Владу Конобі, якому також 15, ви відмовляєте тому що це не допустимо. Цікава ситуація виходить.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Клікабельно
5. Дата порушення
:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,092
Реакції
1,956
Бали
253
Вітаю

Мінімальний вік для посади Ігрового Помічника становить 17 років, однак у деяких випадках Куратор Адміністрації може надати виключення кандидатам котрим 15 років. Таке рішення приймається індивідуально, враховуючи активність, поведінку, рівень знань та загальне враження про кандидата.
Надання виключення окремим кандидатам або адміністраторам котрі зараз на посаді, не означає що воно автоматично повинно бути надане іншим.

Щодо вашої кандидатури, керівництво сервера на даний момент не готове з вами до співпраці на посаді Ігрового Помічника. Саме з цієї причини вам було відмовлено.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі