Зачинено Для червоної адміністрації(не скарга)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Червона Адміністрація
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: приїхали гравці на зліт квартири і я в тому числі. гравець який також чекав на зліт квартири вбиває мене, напевно по тій причині щоб він або його друг купив а я ні. я повернувся назад(на місце вбивства) що є РК, але чи можна рухувати це за рк, так як не було бою, не було нападу на ВЧ, війни між кланами і тд. Може варто внести деякі зміни в цьому правилі, щоб по таких причинах не карали, або на багато суворіше покарання отримував порушник. тому що він отримає квартиру і відсидить всього 1-2 години за вбивство а я можу отримати 1-2 години або варн, що буде жахливим, так як я лідер клану, і я не знаю що після цього буде з кланом. Прошу взяти до уваги і можливо доповнити правила РК
    Претензій до адміністратора який перевірив мою скаргу і погодив покарання до мене немає, але було б добре щоб я не отримав надто строге покарання у вигляді варну. Дякую за увагу.
    ПРОШУ перевірити Червоній адміністрації, оскільки це стосується безпосередньо правил серверу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/владислав-вашингтон-дм-образи.121000/
  5. Дата походження: 12.01.2024

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Відправлено на перегляд правил керівництву.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі