Федюк Назар
Активний
- Реєстрування
- 11 Вер 2023
- Дописи
- 224
- Реакції
- 41
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Червона Адміністрація
- Особистий нікнейм: Назар Федюк
- Суть скарги: приїхали гравці на зліт квартири і я в тому числі. гравець який також чекав на зліт квартири вбиває мене, напевно по тій причині щоб він або його друг купив а я ні. я повернувся назад(на місце вбивства) що є РК, але чи можна рухувати це за рк, так як не було бою, не було нападу на ВЧ, війни між кланами і тд. Може варто внести деякі зміни в цьому правилі, щоб по таких причинах не карали, або на багато суворіше покарання отримував порушник. тому що він отримає квартиру і відсидить всього 1-2 години за вбивство а я можу отримати 1-2 години або варн, що буде жахливим, так як я лідер клану, і я не знаю що після цього буде з кланом. Прошу взяти до уваги і можливо доповнити правила РК
Претензій до адміністратора який перевірив мою скаргу і погодив покарання до мене немає, але було б добре щоб я не отримав надто строге покарання у вигляді варну. Дякую за увагу.
ПРОШУ перевірити Червоній адміністрації, оскільки це стосується безпосередньо правил серверу - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/владислав-вашингтон-дм-образи.121000/
- Дата походження: 12.01.2024