На розгляді Для 🤟🏼КП🤘🏼 Олега Галицького🫡

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
94
Реакції
256
Бали
301
1. Ваш нікнейм та ID: 31985
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги: Вітаю Вас пане Олеже, маю велике бажання зрозуміти та почути від Вас конструктивну чітку відповідь з винесеними та виданими покараннями стосовно особистого признання порушень правил UG мною включно і ще гравцями: тут 03 , тут 06 , після розгляду на 03,06серверах в мене склалась думка що дії та покарання видані Адм. одного з серверів є взагалі не справедливі, безвідповідальні, та Адм. не зацікавлена в проясненні та подальших діях всього того як це повинно було бути, і я вирішив поділитися цим з Вами в приватні повідомлення tg: @kaprizon777 , де далі були надані «переслані повідомлення» які я надавав одному з Адм. Серверу який розглядав моє «признання» , на що ви відповіли:
-Вітаю!
По цій ситуації усі отримали покарання та деякі заблоковані до вияснень.
~ на той момент(30серпня) Ви мені перебанили 06 сервер на 30днів(за взаємодію з твінк акк) в чому я зізнався також сам і добровільно, так як і в усьому написаному Вам в tg, з усіх наданих доказів, доведень та пояснень мною - не було на меті вводити Адм. в оману , так як я довгий час на проекті і розумію всі подальші наслідки цих дій, і навіть усвідомлено зізнався в своїх же порушеннях які можуть тягнути за собою максимальне покарання. Мета була простою і я Вам це також намагався донести максимально коротко і зрузуміло - це справедливість, так як з сторони гравця Айріс Лемберг почались погрози з приводу злиття мене адміністрації за порушення мною грубих правил UG даючи зрозуміти що це 6000, і розуміючи те що вона частково спеціально почала розповідати деякі моменти моїх дій/порушень «на публіку яка зовсім не є моїми товаришами а навпаки» -я вирішив ок, признаюсь перший а далі буде як буде.
3 Серпня мені відкинули 07сервер, 26 Липня 03 сервер(всі до оскарження).
Тільки я не розумію де і з якого моменту «я за вашим висновком «ввів Адм. в оману», на мою думку всі мої докази з ід, серверами, датами та часом в текстовій та прикріпленій формі скрінами були достатніми щоб встановити та перевірити факти порушень загально. Також відштовхуючись від правил на моє сприйняття якщо б Вам було щось не зрозуміло, чи щось не збігалось бо наприклад у Вас була друга інформація чи версія і був привід сумніву, я ні в якому разі не відмовлявся їх надати, чи додати, чи пояснити більш детально, навпаки в скаргах я писав що « готовий понести відповідне покарання разом з тими хто до цього причетний прошу звʼязатись зі мною в дс для надання доказів, фактів та всього іншого: alegator777» але нажаль ні з Вашої сторони, ні зі сторони Адм., :що можна побачити в оскарженні тут , :також тут з прикріпленими скрінами ігнора Адм. мене особисто для прояснення ситуації .
8 Вересня з незрозумілих для мене причин мені відкинули всі дс сервери UG, я абсолютно не згоден з тим рішенням та з тим що мені присвоїли якись лєвий твінк діскорд який я взагалі перший раз в житті бачу і через нього мені повідкидали на основі дс, :десь тут я писав про фото, надані добровільно, про те що вони могли вийти за межі нашої переписки , можливо я не правельно сформолював та трактував це речення, але суть його була така що я можу надати скріни, можу на демку зайти в дс канал і показати доказ того що фото Айріс Лемберг ширились на загальне давно-давним, і не мною особисто, ці всі фото опинилися на загальном не ізза того що я в розмовах говорив що зіллю чи їх злив, а тому-що Айріс Лемберг відправляла їх не тільки мені, і були вони не в одного мене, і просто не договорює те що є дійсно так, там якщо не помиляюсь більше 3х гравців, з цього я намагався Вам донести що не я один хто це міг зробити, і я готовий це доказати. І тут доречі твінк ДС з якого нібито ширились фото і покарали за це мене безпідставно і без прямих доказів, з цього можна далі робити висновки що цей твінкДС міг бути чійсь з цих 3х людей а можливо ці люди ще десь поширювали ці фото помімо того дс-каналу про який йде мова, і цей твінк може бути не тільки моїм… але я з впевненістю кажу що це не мій «твінк ДС» , за потреби я можу надати вам свій твінк якщо в цьому є потреба, ви можете порівняти їх по почтам, номерам, привʼязкам, і зрозуміти що це не мій твінк ДС.
Хочу трішки повернутись назад, а саме до :
~ Вітаю!
По цій ситуації усі отримали покарання та деякі заблоковані до вияснень:
Покарання 1 , Покарання 2 , ну і Я це заблоковані 01,03,05,06,07 особисті сервери «до оскарження» але в останньому ви надали відповідь «за введення Адм. В оману, відхилено» , а тепер подумайте хто і кого вводив в оману, фактично гаражі якими обмінювались не був моїм ні один ні другий ні на третьму сервері ні на шостому, по факту я в цій ситуації був людиною яка звела двух людей які були не проти обміну, без будь якої користі чи вигоди для себе, єдине чого я хотів це перейти з Айріс на 06 і там продовжити грати тільки прийшлось «допомогти двум людям обмінятись» щоб надалі вона собі фармила цей гараж як фармила до цього свій на 03, ви можете переглянути її історію абсолютно з 0 і ви зрозумієте і прекрасно побачите з відки від самого початку в неї все бралось і хто, що їй давав та дарував, все було для неї, я знаю що Вам навішали що це було зроблено спеціально мною для підстави і тд., і що це начебто гараж яким обмінялись і був у власності Айріс на 06 типу мій, вона його просто тримала, але логи можуть підтвердити друге, цей гараж фармила Айріс для себе особисто, все її майно яке в неї зʼявлялось з часом і є на данний момент, кошти, на розблокованому акаунті в данний час 06серверу було нажито і нафармлено з цього гаража, мені з цього гаража за цей весь довгий час перепало аж нічого, тому-що це був її гараж, а я заробляв перекупством, екстазі, золоте алко, м4, казік що також ви можете побачити.
Тільки виходить якось несправедливо у мене по суті ЧСП, другий пробув в бані вже певний час та на оскарження отримав відповідь щонайменш наступне оскарження може подати через 60днів, а поки відбуває.
А третя яка фактично порушила разом з нами одне і те ж саме правило нажила імущки по суті з віртів які дістались «за рахунок махінацій/грубих порушень правил, я б це так назвав», розбанилась, навіть не обнулилась як обнуляються в подібних випадках другі гравці, знаю просто схожі випадки і приклади можу навести також за потреби. Навішала лапши на уши, поплакала і все, вважаю це взагалі в якісь мірі блатом, або в не бажанні розібратись, але є так як є, і не мені вирішувати.
І нарешті якщо я такий обманщік і ввожу адміністрацію в оману і отримую ЧСП, напевно втрачати більше нічого, і хочу розповісти Вам історію як Соломія Капрізон(Айріс Лемберг) після відкриття 07 серверу, на цьому ж сервері ід 1896 займалась П.П.UG 11.2. Забороняється передавати ігрову валюту між серверами | Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA
Чек лог прям з відкриття 18 Квітня і далі побачите все чорним по білому, дні, суми, гравців, a саме отримувала на 07 а віддавала на 03 з ід 118292 х2/х3 від отриманої суми на 07 :десь тут є доказ прям особисто з її ДС де вона не заперечує що вона аналогічно як я дає х2 на 03сервері , я точно не памʼятаю чи в цій конкретно ситуації вона забрала ці гроші, скоріш за все забрала, а я ключ, не прирівнюйте будь-ласка до введення Адм. в оману😶 це були не прям великі суми, ці суми їй передавали через сдачу нею самого дешевого авто в оренду за 500к, потім відміна аренди і так далі для уникнення та обходу комісії на передачу коштів, також через карту і продаж аксів через ЦР, по різному, це все можуть підтвердити логи, після отримання вона релогалась на 03 і віддавала х2,х3 від отриманної суми того ж дня, і майже з невеликим розривом по часу людям яких також можна прослідкувати за логами, взаємодіями та їхнімі іп на серверах 03=07.
Дякую Вам за увагу, та буду сумувати за GTA UG, mta-ашка залишиться десь в сердечку в більшості з позитивними асоціаціями, спогадами, моментами прожитими в цій грі, Дякую всім причетним за проведений час тут, з вами .

Капрізон<3

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): тут
5. Дата порушення: 29.08.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі