- Реєстрування
- 26 Вер 2023
- Дописи
- 996
- Реакції
- 1,166
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: для керівника
- Особистий нікнейм: Ольга Вишньовська
- Суть скарги: Вітаю шановний 04 сервер. Пишу не з чат джипиті а просто від душі. Я надзвичайно завинила перед проєктом Ukraine GTA, за що отримала блокування, та занесення до чсп проєкту. Мій вчинок є неприйнятним та неприпустимим. Я його вчинила рік тому хоча це не суть. Блокування справедливе та чесне. Я розумію чому мене занесли до чсп. У грі я проявляла поведінку, яка могла провокувати гравців на конфлікти або вчиняла конфлікти та дуже часто гостро критикувала адміністрацію. Мені дуже шкода та неприємно знати, що тебе цурається 04 сервер. Це моє перше блокування і я розумію, що продаж віртуальної валюти є дуже серйозним проступком на проєкті. Тому пишу бо відчуваю провину.
Після того як я отримала блокування на мою персону навалилася ціла низка привітань із блокуванням. Мою особисту інформацію зливали, мене ображали, телефонували на номер телефону з реального життя, писали образи у соціальних мережах і це ще не весь список. Тобто хейт був масштабний. Це ,я думаю, набагато гірше ніж саме блокування. Після того як мене заблокували, у мене забрали мій бізнес : Лавку скарбів , квартиру у Тетріс-Холі, будинок у Конче-Заспі, обнулили рахунок у розмірі 270 кк та видалили акаунт з 28 рівнем на якому я грала 1,5 року, після цього всього занесли до чсп проєкту . Вважаю, що я добре поплатилась за свої вчинки і прошу пробачення у всіх кого образила . Вибачте мене , шановні гравці з якими я можливо конфліктувала чи образила словом чи ділом. Прошу вибачення у адміністрації 04 серверу. Мої вчинки , можливо і вас образили -пробачте. Прошу вибачення у керівництва за продаж віртуальної валюти. Якщо є можливість чи це чимось допоможе-можу повернути те, що мені скинули пару раз, задонативши у гру.
Я багато часу приділяла цій грі . Я грала по 7-10 годин вдень. Онлайн був у мене великий. Цілий список лідерських посад, генеральна прокуратура, суд , посада адміністратора 4 рівня. Я розробила багато законопроєктів для гри. Не один раз отримувала донат валюту за активного лідера. Мої звіти завжди вихваляла адміністрація. А зараз … я для UKraine GTA просто спогад , для когось хороший а для когось найгірший у житті. Я приймаю цю реальність, але також вірю, що кожен заслуговує на другий шанс.
Нещодавно мені написала людина, яка була дуже близька мені на проєкті яка завдала мені болю. Я пробачила цю людину та надихнулась написати вам. Я зрозуміла, що я теж можу так зробити бо мені дійсно соромно за деякі мої дії, що в сукупності привели мене до чсп.
Я готова змінити поведінку та не вчиняти щось схоже що було перераховано вище, нікому не бажаю зла та не тримаю. - Доказ видачі покарання -(скріншот/відео):
- Дата походження: 28.02.2025