Розглянуто Для Cт.Адміністрації та ЗГА/ГА !!! I R - 842

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
252
Реакції
202
Бали
63
1. Нікнейм гравця (порушника): Філіпон Купернатор ( 89385 )
2. Особистий нікнейм: Арей Балі ( 96457 )
3. Клан порушника: WarszawFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: не знаходжуся
5. Суть скарги: На ЦР зіткнувся з гравцем-уйшов щоб не слухати його. Він погнався і почав вимагати зіграти зі мною в страйк на гроші , то ще щось... провукувати на дії ,я і торгувати незхотів і грати вже після того*( Данний гравець свого часу вже відбував покарання, за данний мотив і розмову такого плану. Питання: невже у вас поважають те що,гравець підриває українізацію гри ,довіру та повагу ГА і Адміністрації (бо вони ж йому і давали шанс на оскарження , повіривши , що він так більше не буде- надаю доказ: ).А тепер він побачивши мене знову , вирішив відігратися? Мене дивує що 10 теро байстрюків цих 04 сервер задовбують людей ,і їх банять-випускають,мутять ,а вони всеодно виходять і творять те саме(((. Зверніть увагу врешті-решт , або не давайте потом людям варнів і так далі за те що ,ми їх потом стріляємо по КД! Я починаю думати що тут , всеодно що гравці такого плану займаються таким підвидом розмови нецензурної лексики.І саме головне за спиною вас же адміністраторів также зневажають на жаль(* Невже тут неможуть навести порядок що до таких людей з Осками лексикою ?? Я не кажу 1-5 слів а повний перелік (мат"ршини)!!!? Добавлю .чювачок берега не тримає вибачьте за слова*на проект йому всерівно-підталкує щоб покидали граці гру, слова (тюремного походження) а"є вобще неможна говорити навіть тим хто там був гражданским не то что в игре , и самое главное мая жизнь мои пальци ,что нету их, его не должно волновать! асобенно после банна за ето его прошлого 40+дней ...Доказ форума : https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/оскарження.331375/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ОСКАРЖЕННЯ.332436/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/оскарження.333227/ .
Пусті слова в які ви повірили Адміністрація , і не надали уваги що гравець покепкував з вас і з мене- бо гараж у чюжої людини і бізак -він перед блокуванням бистро перекинув (він завжди так робить доречі), а потом йде на твінка грати ,поки основою в бані. Згадує в грі про проекти інші - в нього усе нормально ?Він як виражає думку завжди посижу і вийду- а якби банили і забирали то може б думав би потом.Бігає по кланам щоб далі пакостити - бо кікають або,не терплять його витівок.та й неповажають як гравця який займається маячнею!
6. Докази:
1)

Тайм коди: 0:04 0:10 0:31 0:40 0:54 1:01 1:15 1:22 1:28 1:54 2:00 2:10 2:30 2:39 2:55 3:29(з ділов його цікавлять моє життя або діти?*!) 3:53 (знову васпамианние о проекте(ах)-что его закроют завтра как он виразился*) 4:01 ( навешует свою думку щоб гравці не грали у вас ) 4:20 4:29 4:44 4:53(знову він вспомнив про мої три пальця *(((! ) 5:05 (поважати його - а не гравців і проект ?).далі світло вибило в реальному житті запису немає і не стоє я думаю ...
2)
7.Дата та час: 18.11.2025 13:33:01

Мортон Острозький

ГС Неоф | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
879
Реакції
385
Бали
168
Вітаю Шановний гравець!

Гравець Філіпон Купернатор [89385] отримує покарання деморгану на 60 хвилин за DM та бан на 3 дні за Образу гравців та Неадекватні висловлювання!

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі