Розглянуто Дм»без причины

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
23
Реакції
13
Бали
8
1.Нікнейм гравця:не известен
2.особистий нікнейм:Яков Винстон
3.суть скарги: забежал на дквс не зная что там красная зона и меня за дмили прошу дать максимальная наказание за неудобство
4.докази(відео)
5.дата порушення:25.06.2024

Брайтон Нокс

Шановний гравець
Реєстрування
4 Лют 2024
Дописи
62
Реакції
38
Бали
23
1.Нікнейм гравця:не известен
2.особистий нікнейм:Яков Винстон
3.суть скарги: забежал на дквс не зная что там красная зона и меня за дмили прошу дать максимальная наказание за неудобство
4.докази(відео)
5.дата порушення:25.06.202
Вітаю! Я є Полковником ДКВС, розглянувши ваш відео доказ, хочу сказати що ви проникали на територію ДКВС 4 рази, це заборонена зона коли ви багато разів заходити ми маємо право вас розстріляти, також надайте повний відео доказ як від вас був DB на мене також образи. Очікуємо відповідь адміністрації.

Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
23
Реакції
13
Бали
8
Вітаю! Я є Полковником ДКВС, розглянувши ваш відео доказ, хочу сказати що ви проникали на територію ДКВС 4 рази, це заборонена зона коли ви багато разів заходити ми маємо право вас розстріляти, також надайте повний відео доказ як від вас був DB на мене також образи. Очікуємо відповідь адміністрації.
Я забежал второй раз на первый мне не чего не ответили просто наручники надели и вывели а на второй я зашел и прибежал второй госник и затулил

Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
23
Реакції
13
Бали
8
У меня есть только такое видео и не было не какого дБ если было жду видео на форуме

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,205
Реакції
1,158
Бали
253
Вітаю!
Скаргу зачинено від оффтопу, очікуйте відповіді від Слідкуючого ДКВС!

Остап Сліпець

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Лип 2023
Дописи
99
Реакції
54
Бали
63
Вітаю.Перерозглянувши вашу скаргу гравець:
ID 189493.Отримує покарання PG - 30.
ID 160383.Отримує покарання DM - 30.
Перерозглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі