Сергій Калісто
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 7 Бер 2023
- Дописи
- 420
- Реакції
- 433
- Бали
- 123
1. Ваш нікнейм: Сергій Калісто
2. Нікнейм адміністратора: Дмитно Дахненко
3. Суть скарги: Вітаю хто переглядає скаргу, хотів би зауважити некоректний вирок адміністратора, а саме пом'якшене видання покарань або некомпетентність на своїй посаді, був викликаний адміністратор на репорт, на що відповів Ст.Модератор Дмитно Дахненко і на власні очі бачив та чув порушення а саме Багоюз!
Гравці самі признали що користуються багом гри в своїх цілях, люди мені заважали цим багом, користуючись ним вони НЕ давали змоги робити супровід та продовжувати проводити процесуальні дії!
На що Ст.Модератор відреагував двома словами "Ая яй" ( В Загальних правилах відсутні такі покарння як "Ая - я - яй" - Поки я не почав "штовхати в спину" і говорити щоб були якісь дії, було тільки "Ая-яй" і ігнорування від адміністрації після чого я отримав відповідь від адміністратора "Ну ладно".
Після ст.Модератор Дмитно Дахненко видав невірно покарання гравцям в виді 30 хвилин відходячи від загальних правил, а користуючись тільки особистою думкою ( Зауваживши що це 1-й раз і це грубе порушення )
Правила UKRAINE GTA
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Рахую що такая людина не повина обіймати даний пост ст.Модератора! Прошу винести дисциплінарне покарання переатестацію/зняття на ваш розсуд даній людини.
За вчасно дякую! Хочем бачити доброзичливу та справедливу адміністрацію.By Kalisto
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 08.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Дмитно Дахненко
3. Суть скарги: Вітаю хто переглядає скаргу, хотів би зауважити некоректний вирок адміністратора, а саме пом'якшене видання покарань або некомпетентність на своїй посаді, був викликаний адміністратор на репорт, на що відповів Ст.Модератор Дмитно Дахненко і на власні очі бачив та чув порушення а саме Багоюз!
Гравці самі признали що користуються багом гри в своїх цілях, люди мені заважали цим багом, користуючись ним вони НЕ давали змоги робити супровід та продовжувати проводити процесуальні дії!
На що Ст.Модератор відреагував двома словами "Ая яй" ( В Загальних правилах відсутні такі покарння як "Ая - я - яй" - Поки я не почав "штовхати в спину" і говорити щоб були якісь дії, було тільки "Ая-яй" і ігнорування від адміністрації після чого я отримав відповідь від адміністратора "Ну ладно".
Після ст.Модератор Дмитно Дахненко видав невірно покарання гравцям в виді 30 хвилин відходячи від загальних правил, а користуючись тільки особистою думкою ( Зауваживши що це 1-й раз і це грубе порушення )
Правила UKRAINE GTA
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів
Рахую що такая людина не повина обіймати даний пост ст.Модератора! Прошу винести дисциплінарне покарання переатестацію/зняття на ваш розсуд даній людини.
За вчасно дякую! Хочем бачити доброзичливу та справедливу адміністрацію.By Kalisto
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Тен код 1:14 - Гравці користуються багом гри в особистих цілях та псують атмосферу гри/заважаючи мені
Тен код 1:25 - Виклик в репорт
Тен код 1:47 - Дмитно Дахненко почав фіксувати порушення
Тен код 2:09 - Розяснення адміністратору ситуацію
Тен код 2:24 - Бездіяльність адміністратора
Тен код 2:53 - Гравці самі признають порушення на очах адміністратора
Тен код 3:01 - Бездіяльність адміністратора (х2)
Тен код 3:21 - Уточнення порушення/Бездіяльність адміністратора (х3)
Тен код 1:25 - Виклик в репорт
Тен код 1:47 - Дмитно Дахненко почав фіксувати порушення
Тен код 2:09 - Розяснення адміністратору ситуацію
Тен код 2:24 - Бездіяльність адміністратора
Тен код 2:53 - Гравці самі признають порушення на очах адміністратора
Тен код 3:01 - Бездіяльність адміністратора (х2)
Тен код 3:21 - Уточнення порушення/Бездіяльність адміністратора (х3)
Тен код 0:01 - Видача покарання не згідно правил
Тен код 0:13 - Зауваження адміністратору
Тен код 0:32 - Прохання перевидачі
Відео коротеньке.
Тен код 0:13 - Зауваження адміністратору
Тен код 0:32 - Прохання перевидачі
Відео коротеньке.