Дмитро Вальдес ꑭ
Рижик | Південна Україна
- Реєстрування
- 22 Жов 2023
- Дописи
- 144
- Реакції
- 214
- Бали
- 48
- Вік
- 26
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм:Дмитро Вальдес
- Суть скарги: Вітаю, я Дмитро Дайшенко (зараз Вальдес) я розумію що на лідера мені не світе і можуть знову заблокувати форум, но це останне і підсумкове прохання , я гравець котрий грає з відкриття тим самим застав всі оновлення , і за всю історію проекту мене нікто не щадив і ламали по повній програмі, но з 01 я добрався до 05 серверу цей сервер став рідним та досі гріє моє сердце, раніше коли я почав грати я ще був 13 літній хлопчик но скоро буде 16 років , і ще з 13 років мрія зайняти високую посаду 11-12 або ІП , но так як в грудні мене заблокували за обман адміністрації то заяви не приймають , но після блокування я хотів поговорити з ЗГС держ , но на вона мене ігноріла , тим саме я перейшов на 06 сервер став на Підполковника та грав , но усе одно було не то тому і повернувся на 05 , я дуже вас прошу зробити виключення на посаду Генерала ЗСУ та щоб мене додали в кандидата за столь багатий час я нажаль не отримував поблажки , та зараз сподіваюсь що адміністрація 05 серверу зрозуміє мене та будуть іти на зустріч , я завжди оотов отримати покарання за свої слова, дії , і буду готовий отримати за малий поступок хоть бан на місяць і це все заради того щоб бути кандидатом на 05 на посаду Генерала ЗСУ , дуже сподіваюсь на п.Артема та п.Діану , та на ЗГС або ГС держ , дякую вам велике якщо я буду кандидатом....
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): заяви генерала
- Дата походження:16.02.25