Розглянуто Дмитро Вальдес // прохання , та можливо вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Вальдес ꑭ

Рижик | Південна Україна
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
214
Бали
48
Вік
26
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм:Дмитро Вальдес
  3. Суть скарги: Вітаю, я Дмитро Дайшенко (зараз Вальдес) я розумію що на лідера мені не світе і можуть знову заблокувати форум, но це останне і підсумкове прохання , я гравець котрий грає з відкриття тим самим застав всі оновлення , і за всю історію проекту мене нікто не щадив і ламали по повній програмі, но з 01 я добрався до 05 серверу цей сервер став рідним та досі гріє моє сердце, раніше коли я почав грати я ще був 13 літній хлопчик но скоро буде 16 років , і ще з 13 років мрія зайняти високую посаду 11-12 або ІП , но так як в грудні мене заблокували за обман адміністрації то заяви не приймають , но після блокування я хотів поговорити з ЗГС держ , но на вона мене ігноріла , тим саме я перейшов на 06 сервер став на Підполковника та грав , но усе одно було не то тому і повернувся на 05 , я дуже вас прошу зробити виключення на посаду Генерала ЗСУ та щоб мене додали в кандидата за столь багатий час я нажаль не отримував поблажки , та зараз сподіваюсь що адміністрація 05 серверу зрозуміє мене та будуть іти на зустріч , я завжди оотов отримати покарання за свої слова, дії , і буду готовий отримати за малий поступок хоть бан на місяць і це все заради того щоб бути кандидатом на 05 на посаду Генерала ЗСУ , дуже сподіваюсь на п.Артема та п.Діану , та на ЗГС або ГС держ , дякую вам велике якщо я буду кандидатом....
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): заяви генерала
  5. Дата походження:16.02.25

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, ми з Вами повністю розібрали ситуацію щодо вашого можливого чи неможливого перебуття на лідерських посадах вчора у діскорді. Дійшли до висновку, що у вас Загальний Чорний Список державних фракцій. Надалі, очікуйте рішення ГА\ЗГА.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, обговоривши ситуацію з ГС Держ та переглянувши докази в темі "UKRAINE GTA 05 | Загальний Чорний Список Державних Організацій" було вирішено зняти ЗЧС та залишити ЧС фракцій НПУ на той самий термін. У вас є можливість проявити себе в інших організаціях, подавати свою кандидатуру на вищі посади, починаючи з 9 рангу, тому на даний момент все в ваших руках.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі