Розглянуто Дмитро Вербицький #9623; Ларри Вилсон #41906 // DM, RDM, DB, образи; образи, нік рос. мовою

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

iLich

Новий гравець
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
37
Реакції
0
Бали
11
  1. Дмитро Вербицький #9623, Ларри Вилсон #41906
  2. Майк Вазовський

3. Дмитро Вербицький (надалі Д.В.)
    Ларри Вилсон (надалі л.в.) — найперше що хотів сказати, нік рос. мовою. Наполягаю на зміні ніку.

1 відео — 0:13 - Д.В. образи. 1:46 - від мене прозвучало "слава богу", але це на кшталт: "добре що я не перебив". 1:56 - Д.В. образи.
    2 відео — 0:19 - запевнив себе, та під відео, те що стоїть саме він. 0:28 - як тільки я покинув ЗЗ, Д.В. почав DM.
    3 відео — Я намагаюсь втікти від нього, обхожу контейнери, та забігаю в ЗЗ, аби він не зміг мене добити. Наче вдається, але як тільки виходжу за межі ЗЗ знову з'являється Д.В., але вже на автомобілі (DB), та потім виходить з автомобіля та починає стріляти з автомату. Намагається вбити мене, але вбив ще одну невинну людину, у висновку - RDM (дуже шкода Вадима Запорожця, адже він ні в чому не винен).
    4 відео — продовжується образи від Д.В. в віп чат, та навіть підключається л.в. (0:11 - образи від л.в.)
    5 відео — 0:20 - л.в. не зупиняється й продовжує своє Нешанобливе Ставлення до Гравців.
    6 відео — 0:33 - л.в. образи, образи й ще раз образи

4. *1 відео*
    *2 відео*
    *3 відео*
    *4 відео*
    *5 відео*
    *6 відео*

5. 08.09.2023

Останнє редагування:

iLich

Новий гравець
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
37
Реакції
0
Бали
11
Так я убил не в зз это раз , во-вторых давай еще расскажи какой ты умный без фрапса , в-третьих ну оскал и что? где это запрещено?
ну, коли винесуть вердикт, можливо зрозумієш що "десь" та і заборонено

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Вітаю!

Скаргу взято на розгляд.

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Вітаю!

Гравець Майк Вазовський отримає покарання у вигляді MG - /pmute 15-30
Гравець Дмитро Вербицький отримає покарання у вигляді Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7, DM ZZ - /jail 240 або /warn, DB - /jail 15-30
Гравець Ларри Вилсон отримає покарання у вигляді Нешанобливе ставлення до гравців - /pmute 60-120

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі