Вітаю, шановний гравець!
Поясню свої дії:
Спершу я відреагував на ваш репорт і побачив, що ви стріляєте та бігаєте навколо іншого гравця. Я вирішив простежити за ситуацією і помітив, що ви продовжували стріляти, в той час як інший гравець лише намагався втекти. Це стало підставою для висновку про порушення DM in GZ. Ви зазначили, що в правилах Судної ночі не вказано заборони стріляти у відповідь. Однак, нагадаю примітку з кінця правил Судної ночі: адміністрація має право на власний розсуд або за вказівкою керівництва відійти від правил під час видачі покарань.
Згідно з правилами UG, в пункті про DM in GZ чітко сказано, що заборонено відкривати вогонь у відповідь у зеленій зоні. Тому я й видав покарання, орієнтуючись на загальні правила.
Щодо питання з дверима у ДКВС: по-перше, ви опинилися в камері, де двері вже були зачинені, по-друге, гравцям, які отримали покарання від адміністрації двері не відкриваються. ГА/ЗГА повідомили, що під час Судної ночі ДКВС має бути відкритим, адже коли гравці державних організацій вбивають гравців зі статтями, то вони потрапляють у ДКВС. У вашому ж випадку ситуація інша, оскільки покарання було видано адміністрацією.
Сподіваюсь, я достатньо аргументував свої дії. Очікуйте рішення від ГА/ЗГА.