Розглянуто Дмитро Войцеховський / Невиконання своїх обов'язків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Гриб

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
41
Реакції
3
Бали
13
1. Нікнейм лідера / заступник: Дмитро Войцеховський

2. Особистий нікнейм: Олександр Гриб

3. Суть скарги: Добрий день, хочу повідомити що даний лідер не виконує свої обовязки, а саме не слідкує за форумом, розкажу детальніше. В четвер 13.04.2023 я підвищився на звання каплар і в той же день подав підвищення на звання сержант я думав що через 1 день мою заявку провірять, бо там кд 1 день після підвищення прочекавши 2 дні я підійшов до Дмитра Войцеховського в п'ятницю ввечері я приставився і сказав - Добрий вечір, я вам не заважаю? Дмитро Войцеховський сказав що ні. Я йому сказав - Якщо ви не зайняті не могли б ви перевірити мій рапорт на підвищення? Дмитро Войцеховський сказав, щоб я так не робив, тому що я порушую статут НПУ, а саме пункт 2.10 Заборонено випрошувати підвищення. (По-перше, я вважаю що я не порушив, тому що я прийшов ввічливо запитав, а не сказав - Альо давай підвищення (типу того). По-друге, це його або його заступників робота яку вони не виконують.) після того я не підходив, бо був вилий шанс отримати догану. Дочекавшись суботи 15.04 я нагадую що це з подачі заявки 3 день я знову підійшов до Дмитра Войцеховського я знову представився ввічливо запитав чи буде стрій на підвищення на що Дмитро Войцеховський сказав що так я вам повідомлю в дискор канал коли буде цей стрій очікуйте, бо цим займається Жора Українець. З полегшенням я почав очікувати строю, але його не було, що у нас в дискорд каналі? Також запитували мої колеги по роботі реакції нуль. Робіть висновки самі, але я не можу очікувати 4 дні! Підсумуємо що ми маємо 1. Ігнорується мій рапорт на підвищення. 2. Я вважаю що мене обманули (але закриєм на це очі) 3. Лідер не виконує свої обов'язки та порушує статут НПУ, а саме 5.2 За протиправні дії (бездіяльність) працівник поліції несе відповідальність, встановлену законодавством України. Що я хочу? Щоб всі порушники були покарані це раз, щоб мене підвищили це два, і моральну компенсацію для пострадавшої сторони тобто для мене в сумі 50.000 гривнів. Ще раз спасибі що звернули увагу гарного вихідного дня.

4. Особисті докази (скриншот/відео): з верху

5. Дата походження:13.04.2023

Миша Ващенко

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
135
Реакції
35
Бали
33
в день підвищення коли Генерал писав що день видачі погон то тоді всі хто підходив до нього і полковників всіх підвищили а якщо тебе не було в області то це вже не їхні проблеми.

Миша Ващенко

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
135
Реакції
35
Бали
33
і 5.2 це зовсім друге це якщо ти наприклад патрулюєш і бачиш що людину грабують або вбивають і ти ніяк не реагуєш на це то тоді це порушення статті 5.2 а це не рахується цим порушенням так що підучи трохи та розберись.

Олександр Гриб

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
41
Реакції
3
Бали
13
в день підвищення коли Генерал писав що день видачі погон то тоді всі хто підходив до нього і полковників всіх підвищили а якщо тебе не було в області то це вже не їхні проблеми.
Якщо є докази я тільки за, хотя я цілий вечір стояв ніяких повідомлень не було це по перше + моя заявка ігнорується і її ніхто не провіряє це по друге, і яка тоді суть кд якщо ви там вибрали якісь дні для підвищення де ці дні прописані. Я вважаю що це обман, побачимо що на це скаже адміністрація

Миша Ващенко

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
135
Реакції
35
Бали
33
Якщо є докази я тільки за, хотя я цілий вечір стояв ніяких повідомлень не було це по перше + моя заявка ігнорується і її ніхто не провіряє це по друге, і яка тоді суть кд якщо ви там вибрали якісь дні для підвищення де ці дні прописані. Я вважаю що це обман, побачимо що на це скаже адміністрація
він написав в діскорд і в тг наче всі хто хотів та міг це зробив а зараз система помінялася то тепер Генерал буде писать в діскорді час підвищення.

Миша Ващенко

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
135
Реакції
35
Бали
33
тим більш ти не забувай про свята у кожного є право їх відсвяткувати.

Олександр Гриб

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
41
Реакції
3
Бали
13
тим більш ти не забувай про свята у кожного є право їх відсвяткувати.
Так, але Дмитро Войцеховський розумів куди ішов, і яка відповідальність на нього лягає. Я подивився на вас Михаїл на те що ви 1 звання в організації й у вас є ціль це 6 звання, і ви працюєте над собою вчите правила, стоїте на ЧЧ їздите на патруль вчите тен-коди подаєте заявку і її НЕ ПРОВІРЯЮТЬ 5 днів просто вдумайтесь в це. Думаєте після такого є бажання грати, думаю навряд ? . І майбутнє Дмитра Войцеховського будете вирішувати не ви, а адміністрація, яка не відповідає уже понад 30 годин після публікації цієї жалоби. ??

Віктор Несторович

Позивний: Сева
Реєстрування
15 Вер 2022
Дописи
163
Реакції
98
Бали
43
Веб-сайт
www.tiktok.com
Вітаю, з лідером проведена сувора бесіда зо несвоєчасну перевірку розділів на форумі.
Якщо у вас не було можливості прийти на загальне підвищення, лідер не зобов'язаний вас підвищувати окремо.
В моральній компенсації вам відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі