Відмовлено Дмитро Дахно// Відкинув за порушення 2.4 якого не було

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Пархуць

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
332
Бали
68
1 Нікнейм адміністратора: Дмитро Дахно
2 Особистий нікнейм: Назар Пархуць
3 Суть скарги: сиділи крали патрони убив працівника ЗСУ і відкинули за 2.4
4 Доказ видачі покарання тик

Назар Пархуць

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
332
Бали
68
Доброї ночі шановна адміністрація, тільки що сталась така ситуація, залетіли ми давненько так на вч і крали собі патрони, потім до нас пройшовши деякий час підбігає ЗСУшник, я його вбиваю і Адміністаратор під імʼям Дмитро дахно відкидає мене у /jail 60 2.4 порушення правил нападу на вч. Попрошу зауважити що я весь час нападу на вч був з зброєю, я так розумію що даний адміністратор відкидає кого попало «особливо людей з нашого клану» попрошу керівництво серверу взяти цю скаргу на розгляд і прийняти правильне рішення. p.s 2.4. Нападати на територію військової частини якщо у Вас немає зброї [/jail 60 хв.] Примітка: зброя має бути в руках.

Дмитро Дахно

Екс Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
234
Реакції
98
Бали
73
Доброї ночі шановна адміністрація, тільки що сталась така ситуація, залетіли ми давненько так на вч і крали собі патрони, потім до нас пройшовши деякий час підбігає ЗСУшник, я його вбиваю і Адміністаратор під імʼям Дмитро дахно відкидає мене у /jail 60 2.4 порушення правил нападу на вч. Попрошу зауважити що я весь час нападу на вч був з зброєю, я так розумію що даний адміністратор відкидає кого попало «особливо людей з нашого клану» попрошу керівництво серверу взяти цю скаргу на розгляд і прийняти правильне рішення. p.s 2.4. Нападати на територію військової частини якщо у Вас немає зброї [/jail 60 хв.] Примітка: зброя має бути в руках.
Вітаю не обманюйте адміністрацію, за це є покарання. Гарно вивчіть правила нападу на В.Ч. потім нападайте. Гарної гри і не поркшуйте :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі