Розглянуто Дмитро Дахно // Некомпетентність // Для Спец. адміна, В. Савочкіна.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Дахно.
2. Особистий нікнейм: Ліна Енжинова.
3. Суть скарги: Мною сьогодні було написано у репорт питання "Как отменить заказ на бизнесе?", на що Дмитро Дахно відповів, аби я уточнила питання. Що я маю уточнити, якщо питання чітко сформульовано, а розписувати і розжовувати я не маю змоги через обмежену кількість символів? Трохи пізніше я знову вирішила написати у репорт і вже цього разу написала "тп", аби мати змогу нормально пояснити, що саме мене цікавить, якщо адміністрація не розуміє слів, які їм пишуть у репорт і мені прилітає те ж саме, що "уточніть більш детально". Після я вже пишу у віп, щоб адміністратор трохи прийшов у себе і почав хоча б тепатися чи спекати за гравцями, на що мені можно сказати з наїздом цей адміністратор відповідє "нормально розписуєте репорт".

Нащо нам взагалі адміністрація, яка нічого не може і не робе? Набити норму годин і аби як відповісти на репорт, щоб не дали по шапці, що був у онлайні, а репорт висить без відповіді? Гравці не можуть розписувати особисто для цього адміна все, як для дитини, бо символи не безкінечні. Але адміністратор зобов'язаний тепнутися та запитати, що не так, як це роблять інші адміни цього і не тільки серверів. Бо, вибачте, час написати мені діч другий раз він мав, а тепнутися та перепитати - ні. Прошу провести з адміністратором бесіду, видати догану, бо не один раз і не тільки зі мною він себе так поводить, а також заборонити адміністрації відповідати гравцям у репорт "уточніть" і т.п. Спек/тп має бути обов'язково при написанні репорту!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1707741298778.png

5. Дата походження: 12.02.2024.

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

З адміністратором буде проведено сувору розмову стосовно комунікації та відповідей у репорт та на форумі.
Стосовно "обману" на той момент адміністратор був один та поступило багато репортів від гравців, в той момент чат прогорнувся і він написав інший ід, тим самим відповів вам. Приносимо вибачення за даний випадок.
Також, стосовно репортів "ТП", "сюда", "адмін" під час зміни, адміністратор не розуміє що у вас трапилось та просить вас розписати детальніше, так як є велика кількість репортів і в пріорітеті виступає "ДМ", "Образи", "ДМ В ЗЗ", "Спек". Прохання до вас, на наступний раз розпишіть декількома словами вашу проблему. Але все ж таки стосовно першого репорту про бізнес, якщо ви не отримали відповіді, повторіть запит ще раз.
Дякуємо за розуміння.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі