Відмовлено Дмитро Дахно не знання правил!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
1. Ваш нікнейм: Владислав Договіренко
2. Нікнейм адміністратора: Дмитро Дахно
3. Суть скарги:
Особа категорично не хоче чути гравців та не знає правил. Розповідає гравцям, що парковки є ЗЗ, хоча ані в переліку, ані на мапі ЗЗ немає жодної інформації про те, що саме в тому місці діє ЗЗ. Коли я покликав даного адміністратора та вказав на помилку, замість того щоб визнати її та перевидати покарання, особа двічі виходила зі спеку.
Також зазначаю, що Артур Железо не був проти того, що я його штовхав. Він неодноразово попереджав адміністраторів про те, що між нами відбувається RP-процес, і всі дії здійснювалися в межах рольової гри.
Окрім цього, після того як я вже відсидів 10 хвилин покарання, адміністратор повторно видав мені нове покарання на 110 хвилин. При цьому він жодним чином не відреагував на те, що частину часу я вже відбув, та одразу видав максимальне покарання. Вважаю, що це було зроблено через те, що я вказав йому на допущені помилки.
Прошу вже почати видавати покарання адміністраторам, адже скільки скарг було розглянуто щодо гравців, жодного разу адміністратор не був покараний навіть попередженням.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):(тик)

5. Дата порушення: 27 02 2026

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
За потреби можу надати відео докази всієї ситуації!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі