Відмовлено Дмитро Дахно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
1. Ваш нікнейм: Едуард Епштейн
2. Нікнейм адміністратора: Дмитро Дахно
3. Суть скарги:

Видав покарання за НРП тайзер, хоча це був звичайний баг гри. Я закінчив зміну, але тайзер залишився у мене в руках. Після цього я декілька разів відвідував івент, однак він не зник. Потім я перезайшов у гру, але тайзер все одно залишився у мене.
Після цього я пішов на конти та випадково вдарив особу. Одразу після цього я відкатив свою дію. Незважаючи на це, адміністратор все одно видав мені покарання.
Прошу пояснити, що саме було не так у моїх діях і до чого тут я, якщо я жодним чином не використовував баг навмисно, а система просто спрацювала таким чином. Також прошу розглянути можливість видати мені компенсацію за витрачений час, який я провів у деморгані, та перевірити дії адміністратора щодо правомірності виданого покарання.
Окрім цього, хотів би звернути увагу на те, що даний адміністратор, на мою думку, неодноразово просто фармить репорти. Він тепається до гравців або заходить у спостереження та часто відповідає лише короткими фразами на кшталт «з доказами на форум». Це вже друга подібна ситуація особисто у мене за декілька днів. Наскільки мені відомо, навіть на запитання щодо ДМ він відповідає такими самими словами.
У зв’язку з цим виникає питання, навіщо займати посаду адміністратора, якщо гравцю навіть не можуть нормально пояснити причину покарання. У моїй ситуації я просто попросив пояснити, за що саме мене було покарано і що конкретно було не так у моїх діях, однак відповіді по суті я не отримав.

Прошу адміністрацію звернути увагу на цю ситуацію, розібратися в ній та надати чітке пояснення щодо виданого мені покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):(тик)
5. Дата порушення: 16 03 2026

Останнє редагування:

Дмитро Дахно

Екс Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
234
Реакції
98
Бали
73
Вітаю!
За систиматичність використання його вас було покарано. Вам не один я говорив що за це є покарання ви ігнорили. Тож тепер відбувайте покарання :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі