Відмовлено Дмитро Джокер | Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Лаурен

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
210
Реакції
501
Бали
138
1. Сервер у діскорді: Всі
2. Нікнейм теха: Дмитро Джокер
3. Особистий нікнейм (Discord): 122zismm122
4. Суть скарги: Вітаю, хотів б подати апеляцію на моє відмовлене оскарження керуючись багатьма фактами.
4.1. "Питання в першу чергу до Вас, як автора скарги — навіщо публічно показали на аватарці серверу стяг непризнаної самопроголошеної республіки" by Joker. У мене є зустрічне запитання, на сервері є особи в яких на аватарці висить стяг "Каталонії". Каталонія – це автономна область на північному сході Іспанії з багатою історичною, культурною та мовною ідентичністю. У 2017 році парламент Каталонії проголосив незалежність і утворення Республіки Каталонія. Однак ця декларація не була визнана ані іспанською владою, ані міжнародною спільнотою. У світовій політиці Каталонія вважається невизнаною республікою, яка де-юре залишається частиною Іспанії. Чомусь ґрунтуючись цими фактами гравцям покарання не дають.
4.2. "яка в свою чергу порушує правила Discord серверів і таким чином потенційно б провокували на майбутні розпали зі сторони інших гравців?" by Joker. В відповіді я побачив знак питання, тим самим я не розумію, до чого була ця відповідь. Також якщо це було б ствердження, то "Потенційно" я ніяким чином не провокував ніяких гравців. Уявимо ситуацію, я ставлю собі на аватарку стаг "Київської області", мене за це повинні заблокувати? Це виглядає смішно, ураховуючи, що Донецьк Є, БУВ, І БУДЕ частиною суверенної України.
4.3. "Подібними діями, Ви відкрито висловлювали підтримку тероризму проти українського народу." by Joker Це також є повним абсурдом ураховуючи, що я та майже усі мої родичі активно донатять на потреби ЗСУ (За останній тиждень відправили 10.000 гривень в фонд "Повернись живим"), також ніяк не розумію про який тероризм може йти мова?
4.4. "Покарання модерацією Discord видано згідно з правилами Discord серверів UKRAINE GTA. Якщо Ви вважаєте що 9-й пункт правил не є умісним конкретно через геноцид, то для цього є вказівка на неповноту в кінці «тощо»." by Joker. Термін "тощо" є українським словосполученням, яке вживається для позначення перелічуваних предметів, понять чи явищ, які мають подібні характеристики або логічно пов'язані. В данному випадку, навіть після подачі мною оскарження не було написано більш конкретніше за, що мене було заблоковано, тим самим "данне правило" є не дуже придатним, щоб описати причину мого блокування.

Я дуже надіюсь на ваше взаєморозуміння! Та розблокувати мій аккаунт при умові, що більше я не буду такого робити!

5. Доказ: (скриншот/відео): Скарга, скрін відмовлення
6. Дата походження: 17.01.2025

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю, 122zismm122!
Знаючи зараз положення в країні, Ви ставите на аватар стяг непризнаної самопроголошеної республіки, яка активно підтримується "расією" і є підконтрольною цій недокраїні, але відштовхуєтесь фактором що Ваші родичі допомагають Збройним Силам України, та про який сепаратизм може йти мова, - Вашим словам в цьому оскарженні суперечать Ваші дії в Discord сервері UKRAINE GTA.

Ваші родичі знають що Ви займаєтесь такими речами?
Не вважаю коректним порівнювати це з Каталонією. Це не є точкою опору.

Щодо причини Вашого блокування, я вважаю що пункт 9 влучно підходить, а саме рашизм.
Рашизм — це різновид тоталітарної фашистської ідеології, симбіоз основних засад фашизму і сталінізму, отож є, як і пов'язана з рашизмом ідеологія російського світу, різновидом синкретичної політики.

Дякую за Ваше звернення, але Вам відмовлено в оскарженні і це є остаточна відповідь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі