Відмовлено Дмитро Джокер/ Порушення викрадення людини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Кросбі

???? ?? ???? ? ?????
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
132
Реакції
85
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Дмитро Джокер 146701
  2. Особистий нікнейм: Маркус Браун
  3. Клан порушника: СHERKASSY
  4. Чи знаходитесь ви у клані, то якому: Жіночий
  5. Суть скарги: Порушення Викрадення людини
    4.7 Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом.
    4.6 На викрадачах має бути присутня маска.
    4.4 Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках.
    4.3 Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
    4.2 Для викрадення повинні бути об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій.
    4.1 Проводити викрадення можуть гравці, які перебувають у кримінальних організаціях, однак керувати викраденням повинен гравець старшого складу (лідер, модератор).

6. Докази (скріншот/відео): тут

7. Дата порушення: 11.11.23

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Дмитро Джокер 146701
  2. Особистий нікнейм: Маркус Браун
  3. Клан порушника: СHERKASSY
  4. Чи знаходитесь ви у клані, то якому: Жіночий
  5. Суть скарги: Порушення Викрадення людини
    4.7 Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом.
    4.6 На викрадачах має бути присутня маска.
    4.4 Викрадати людей дозволено тільки в безлюдних місцях і провулках.
    4.3 Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
    4.2 Для викрадення повинні бути об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій.
    4.1 Проводити викрадення можуть гравці, які перебувають у кримінальних організаціях, однак керувати викраденням повинен гравець старшого складу (лідер, модератор).

6. Докази (скріншот/відео): тут

7. Дата порушення: 11.11.23
Якщо гравець ображає неадекватними словами мене та батьків, що я маю роби адміністрація. По-перше адміністратор чув як він мене ображав. По друге я нічого поганого не казав про нього.

Марк Кросбі

???? ?? ???? ? ?????
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
132
Реакції
85
Бали
31
Якщо гравець ображає неадекватними словами мене та батьків, що я маю роби адміністрація. По-перше адміністратор чув як він мене ображав. По друге я нічого поганого не казав про нього.
Вивчіть правила викрадення людини!!!
43610.jpg

А своє покарання за образи під час вашого арешту не по формі,я вже отримав від адміністрації!!
Коли вам говорять звільніть гравця, а ви ніяк не реагуєте !!

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Переглянути вкладення 139122

А своє покарання за образи під час вашого арешту не по формі,я вже отримав від адміністрації!!

Переглянути вкладення 139122

По перше якщо він мене ображав при адміністратори це вже порушення моєї гідності. По друге він неадекватними словами казав про мою матір яка померла. По третє адміністратор все чув, що я нічого поганого про нього не казав. Якщо я отримаю покарання то і він хай отримає образа мене та батьків. Так буде чесно.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Адміністрація по перше гравець ображав мене неадекватними словами мене та мою матір яка померла, що я маю робити я нічого про нього поганого не казав адміністратор тоді був він чув як Маркус Браун мене ображав. Якщо я отримаю покарання то і він хай отримає образа мене неодикватними словами та мою матір. Хай він теж отримає покарання так буде чесно.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Адмістратор вже був викликаний як він мене ображав неадекватними словами.Він все чув, що Маркус Браун ображав мене. Да зробив порушення це легке порушення. Йому дозволено ображати мене та мою матір яка померла неадекватними словами. Якщо я отримаю покарання я не розумію вас за такий вчинок який я зробив. То який смисл грати мені в ГТА єсли справедливості не має.

Марк Кросбі

???? ?? ???? ? ?????
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
132
Реакції
85
Бали
31
Адміністрація по перше гравець ображав мене неадекватними словами мене та мою матір яка померла, що я маю робити я нічого про нього поганого не казав адміністратор тоді був він чув як Маркус Браун мене ображав. Якщо я отримаю покарання то і він хай отримає образа мене неодикватними словами та мою матір. Хай він теж отримає покарання так буде чесно.
Шановний гравець!!!! Прошу надати фрапс в повному обсязі!! Якщо насправді таке було. Чекаю! Готовий отримати покарання в поновму обсязі, не потрібно робити наклеп того, що не було. Дякую за увагу!

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Адміністрація прочитайте,
Шановний гравець!!!! Прошу надати фрапс в повному обсязі!! Якщо насправді таке було. Чекаю! Готовий отримати покарання в поновму обсязі, не потрібно робити наклеп того, що не було. Дякую за увагу

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Маркс Браун тоді був викликаний адміністратор він все чув, що ти про мене казав неодикватними словами які докази якщо адміністратор був. Він бачив всю ситуацію. По-перше за такі слова які ти мені казав в реальному житті можна отримати по морді. По друге адмін бачив, що я тебе звільнив. По третє я не розумію чому тоді адміністратор не покарав гравця Моркуса Брауна якщо він все чув. Які тут докази якщо адміністратор був.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Була така ситуація даний гравець Маркус Браун їхав по зустрічній смузі він в'їхав в мене ми обидва загинули. Після чого почав ображати мене та батьків неодикватними словами. Після таких слів я його арештував, і казав йому давай вибачайся. Потім Маркус Браун викликав адміністратора який все прекрасно чув як виражалася неадекватними словами Маркус Браун. По перше адміністратор сказав щоб я його звільнив та рахував до п'яти. По друге я даного гравця Маркуса Брауна звільнив. З моєї сторони порушення правил гри, а з його сторони образа мене неодикватними словами та батьків. Яке важке порушення образа неодикватними словами чи арешт.

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Прошу надати відео до початку ситуації в новій скарзі
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі