В очікуванні Дмитро Залізняк [106510]

Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
41
Реакції
27
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Дмитро Залізняк [106510]
3. Суть скарги:

Вітаю.

Я один раз зайшов на територію, після чого до мене підбіг Дмитро Залізняк та без будь-яких підстав застосував до мене тайзер. При цьому я не чинив опору, нікого не бив та не здійснював жодних агресивних дій.

Після цього мене одразу затримали. Наскільки мені відомо, спочатку співробітник мав вивести мене за межі території, а лише у разі повторного порушення застосовувати більш суворі заходи. Проте мене одразу затримали.

Також під час супроводу співробітник сказав: «Закрий своє єбало», що, на мою думку, є порушенням субординації та неповагою до гравця.

Крім цього, під час ситуації співробітник зняв мене із супроводу без відповідної RP-відігровки, що також прошу перевірити.

Після затримання щодо мене було проведено обшук, хоча, на мою думку, для цього не було достатніх підстав. Я не відкривав вогонь, не чинив опору та лише один раз зайшов на територію.

Прошу адміністрацію уважно переглянути надані докази, перевірити законність застосування тайзера, затримання, проведення обшуку, а також дії співробітника щодо субординації та RP-процесу, і надати їм відповідну оцінку згідно з правилами сервера.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 27 числа

2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

ТЕН КОДИ

00:19 — Співробітник говорить: «Закрий єбало» — можливе порушення субординації та неповажне ставлення.

00:37 — Відсутні RP-відігровки під час виконання процесуальних дій.
06:37 — Закінчує обшук.
Прошу адміністрацію перевірити законність проведення обшуку та наявність підстав для його здійснення.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі