Антоніоc Бандера
Козак
- Реєстрування
- 1 Тра 2023
- Дописи
- 10
- Реакції
- 8
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: Дмитро Зовва
- Особистий нікнейм: Антоніос Бандера
- Суть скарги: Шановна адміністрація! Прошу прийняти до уваги, людина подала скаргу тут, за ТК який відмовили через те що скарга написана від 3-го лиця, але мене покарали за DM in GZ, дуже цікава ситуація, але причина для DM була, працівники СБУ затримали мого соклановця через те я мав право відкрити по ним вогонь щоб вони не затримали його, надаю як доказ подібні скарги які розглядали вище (ГС/ЗГС неоф) тик, ЗГС неоф Кирило Сьомкін зазначив, що був захист свого соклана. Гравець має повне право вас вбивати щоб ви не посадили його соклана. Причина ДМ була.
Тоді складається запитання за що мені видали покарання?
Також, в скарзі яку подав гравець були порушення від працівника СБУ, PG,MG коли відбувалася перестрілка між гравцям, а саме працівником СБУ та кланом, людина бігала під кулями та кричала "На форум братішка, DM in GZ, на форум" що є порушенням MG - Meta Gaming (MG) - Використання інформації з реального світу, в ігровий та PG - Power Gaming (PG) - Зображення свого персонажа героєм. (тайм-код: 0:35-0:40). - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
- Дата походження:27.01.2024