Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 118
- Реакції
- 77
- Бали
- 31
1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Зовва
2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
3. Суть скарги: Не згоден з рішенням адміністратора. Прошу переоглянути скаргу дивиться стрільба була неочікувана по мені. Коли було відкрито огонь по мені я тоді включив запис (Я не екстрасенс) та на відео видно що це було несподівано.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 31.01.2024
Прошу Вас шановна адміністрація переоглянути мою скаргу. Мені цікаво пан адміністратор коли був гравцем він все записував повністю свій ігровий час. Звідки я можу знати коли проти мене зроблять порушення, коли почали стріляти я тоді включив запис.
Надаю Вам шановна адміністрація ще раз всю інформацію по моїй скарзі:
3. Клан порушника: Без клану, DEMON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: CHERKASSY
5. Суть скарги: DM ZZ Їхав собі до лікарні нікого не чіпав тільки-но під’їхав до лікарні як по мені була відкрита стрільба та було вбито. Хочу відзначити лікарня знаходиться ZZ це порушення правил серверу вбивство в зеленій зоні.
6. Докази (скріншот/відео):тут
7. Дата порушення: 30.01.2024
3. Суть скарги: Не згоден з рішенням адміністратора. Прошу переоглянути скаргу дивиться стрільба була неочікувана по мені. Коли було відкрито огонь по мені я тоді включив запис (Я не екстрасенс) та на відео видно що це було несподівано.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 31.01.2024
Прошу Вас шановна адміністрація переоглянути мою скаргу. Мені цікаво пан адміністратор коли був гравцем він все записував повністю свій ігровий час. Звідки я можу знати коли проти мене зроблять порушення, коли почали стріляти я тоді включив запис.
Надаю Вам шановна адміністрація ще раз всю інформацію по моїй скарзі:
Артут Красний, Ілля Рудий/ DM ZZ
1. Нікнейм гравця: Артут Красний ID 173688, Ілля Рудий ID 1319122. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
3. Клан порушника: Без клану, DEMON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: CHERKASSY
5. Суть скарги: DM ZZ Їхав собі до лікарні нікого не чіпав тільки-но під’їхав до лікарні як по мені була відкрита стрільба та було вбито. Хочу відзначити лікарня знаходиться ZZ це порушення правил серверу вбивство в зеленій зоні.
6. Докази (скріншот/відео):тут
7. Дата порушення: 30.01.2024
Вкладення
Останнє редагування: