Розглянуто Дмитро Зовва / некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Зовва
  2. Особистий нікнейм: Данієль Моралес
  3. Суть скарги: Даний адміністратор підійшов до мене та почав задавати незрозумілі питання "Ви тут?". В цей час надімною не було надпису АФК, що в принципі свідчило що я знаходжусь біля компютеру, але попри це, я відповів в голосовий чат, але для даного адміністратора це мабудь був жарт. Пройшло лише 14 секунд (це навіть з часом прописання команди) Це є нормально? Я розумію що ви зараз як завжди будете покривати даного адміністратора, тому ваша відповіть стосовно того що це баг звуку в грі, не проходить. В такому випадку подтрібно писати в чаті, але цього не було зроблено, та ще повторюсь, лише 14 секунд пройшло. Через недбалість адміністратора, я пропустив PayDay, та втратив свій намет, та ще витратив свій час, щоб знову приєднатись до повного серверу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:11.03.2024

Дмитро Зовва

† Адміністратор | 01 | †
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
210
Реакції
80
Бали
33
Вітаю)
Під час того як я чистив сервер від AFK і дойшовши до вас в грі сталася системна помилка і я з невідомих причин не почув вашу відповідь на моє запитання "Ви тут" (відео з доказами надав Заступнику ГА); хочу сказати що ваше "але для даного адміністратора це мабудь був жарт" прозвучало для мене досить образливо так як і я ставлюся до своєї посади досить серйозно і в моїй роботі просто-напросто немає коли жартувати (в випадках роботи з гравцями) , також вважаю ваші слова ( "як завжди будете покривати даного адміністратора" ) безпідставними і незрозумілими так як за весь свій час на посаді я не бачив щоб хоть один з кервничого складу "покривав" ін. Адміністраторів.
P.S. як примітка хочу сказати що коли проходить чистка від AFK Адміністратор перевіряє людину незважаючи на статус "AFK" над головою

Очікуємо відповідь! ?

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
38
Дмитро, стосовно цих слів "як завжди будете покривати даного адміністратора", я не правильно виразився, це не мало бути адресовано у вашу адресу, просто уже були такі випадки з іншими адміністраторами, і все скидували на баги зі звуком. "безпідставними і незрозумілими так як за весь свій час на посаді я не бачив щоб хоть один з кервничого складу "покривав" ін. Адміністраторів." граю з самого відкриття, таке було й не раз, тому маю право припустити що все повторюється. До вас Дмитро, лише одне запитання, чому ви дали так мало часу на відповідь? Якщо не помиляюсь у вас в правилах, навіть час прописаний був.

Владислав Маркович

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
886
Реакції
245
Бали
148
Доброго вечора, шановний гравець!

Стосовно даної ситуації, на майбутнє дану проблему буде враховано, щоб безпідставного від'єднання не було. Буде нарахована компенсація в розмірі 15 000 ігрової валюти.

[Розглянуто]

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі