Відмовлено Дмитро Каштанів|BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Каштанів

Модератор | Південна Україна
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
108
Реакції
79
Бали
33

1.Народження.

Народився Дмитро Каштанів 25.06.2005 року в місті Дніпро.Жили собі одна щаслива одружена пара Олена та Сергій вони дуже кохали одне одного.І одного дня 25.06.2005 У Олени дуже болів живіт та тато терміново приїхав з роботи та відвіз Олену до обласної лікарні.Томущо Олена була вже на дев'ятому місяці вагітності.В обласної лікарні у Олени почалися схватки але всі палати були зайняті то Сергій вивіз маму з лікарні та почав приймати роди сам.Сергій справився з пологами та вже Олена тримала на руках маленького Дмитра.

2.Дитинство.

Дмитру на той час виповнилося вже 3 роки він вже мів говорити ходити тато вчив його поважати інших та оберігати маму коли його не стане.Мій тато працював в фракції СБУ він був майором СБУ він був командором спец операцій та облав а моя мама працювала В книго друкарні друкувала книги та газети.

3.Підлітковий вік.

В Цей період Дмитру виповнилося 16 років він пішов по стопам батька пішов в військовий коледж де буде навчатися щоб стати СБУ.В цей період мама Дмитра померла із за туберкульозу ну Дмитро мусив навчатися щоб мати гордилася ним.Тато потрапив у неприємності в нього була іпотека кредити психологічна травма ну він мав захищати країну.Дмитро в цей час був відмінником академії допомагав іншим товаришам в військової академії Дмитро знайшов таку красиву дівчину він в неї закохався але він не хотів їй зізнаватися.Дмитро їй дарував багато чого цукерки серіжки та ту дівчину звали Ксенія теж проявляла почуття до Дмитра але вона їх теж приховувала.На наступний день Дмитро зізнався Ксенії що кохає її та Ксенія сказала що теж його любить та вони поцілували ся. Та Дмитро успішно закінчив військову академії та поставили його на дошку пошани.

4.Служба в СБУ Д.

В цей період Дмитру вже виповнилося 19 років він шукав в яке СБУ поступити.З довгими пошуками він вирішив піти в СБУ м. Дніпра.Дмитро успішно пройшов набір та вступив до лав СБУ Дмитро з кожним днем ставало ще більше й більше товаришів Дмитра всі поважали та любили.Він знайшов там багато найкращих друзів як Василь Дружній Пабло Блотний.Після того відкрилися заявки до вступу в ЦСО А Дмитро успішно пройшов спів бесіду до підрозділу ЦСО А.Там були вільні заявки на старшого інструктора. Він подав заявку та пройшов обзвон і він став старшим інструктором.Також наший генерал Дмитро Марс відкрив заявки на майора я пройшов обзвон і став майором.Моя жінка Ксенія мною пишалася а батько став успішним.

Денис Мілковіч

Південна Україна
Реєстрування
29 Лис 2023
Дописи
141
Реакції
101
Бали
48
Вітаю! Шановний гравець!
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків).
20. Якщо біографію було скопійовано, то інтервал перед написанням іншої складатиме 72 години.

Відмовлено
Milkovich

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі