Розглянуто Дмитро Ковалевич // Некомпетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Ковалевич
2. Особистий нікнейм: Джеймс Сопрано
3. Суть скарги: Некомпетентний розгляд скарги а саме:
На доказі який прикріпила дана особо на 3:00 хвилині я відкрив вогонь по людині тому що вона хотіла мене затримати, також дана особо проти автомата бере тазер це нон рп йому дали по скарзі тільки мг далі мені дали пг пг там не було так як на даний момент я був у клані(зараз не перебуваю), Артем Фроз був мій соклан та там було 2x2 це не є пг також мені дали за ПГ кпз 120хв коли в правилах написанно " 7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ]"
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Клац

5. Дата походження: 08.03.2023

Останнє редагування:

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
Вітаю, я розглянув скаргу досконало добре, також я поспілкувавшись з коллегами, я виніс такє рішення. На відео видно, що ви при людях, при війскових якось дістаєте автомат, насамперед не подумавши, що вам затримають, це вже ви некомпететний гравець, я мав змогу вас покарати щє за дм, но там спірне питання.
очікуйте на рішення ЗГА\ГА.

Останнє редагування:

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Вітаю, я розглянув скаргу досконало добре, також я поспілкувавшись з коллегами, я виніс такє рішення. На відео видно, що ви при людях, при війскових якось дістаєте автомат, насамперед не подумавши, що вам затримають, це вже ви некомпететний гравець, я мав змогу вас покарати щє за дм, но там спірне питання.
На відео ми відійшли від військових ви цього не розумієте ви мені дали за пг 120хв коли по правилам від 30-60

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Також нон рп дали 120хв ви в своєму розумі?

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
Якщо ви не ознайомленні з новими правилам, вас не відталкує від відповідальності, я видав на свій роздум такі санкції вам.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі