Зачинено Дмитро Кририченко | Порушення субординації + розстріляв мене, та по рп в голосовий напердів в рот мені

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Крилов

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
4
Бали
8
Ваш нікнейм:Артем Крилов
Нікнейм гравця: Дмитро Кририченко
Дата порушення: 05.10.2022
Опишіть ситуацію: ну короче, мені не сподобалось шо він порушує статут/субординацію, він відмовився йти до мене у каптьорку(кабінет) , після чого я його повязав (все по рп), та відвів до кабінету свого, поім він по рп "обісрав мені куабінет та напердів мені в рот", хто кушає вибачте, після чого я його розвязав та він повязав мене, після чого він відвіз мене до ящиків, та вже там розстріляв мене, прошу звільнити хлопця, та пустить під требунал...
Скріншот/відео від свого обличчя: скріни
він мене повязав

відвіз до ящиків, розстріляв
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Ахах, такой чипухи я еще не читал :ROFLMAO:, но отлет обеспечен, притом обоим, использование тейзера относительно игрока с тойже фракции запрещено, также запрещено использование оружия, еще в и зеленой зоне. На будущее, у Вас есть свой начальник, к нему нужно обращаться, если не слушают младшие по званию, он будет принимать меры, а не ты тейзером бьешь.

Артем Крилов

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
51
Реакції
4
Бали
8
блин ну чел, че мне было делать, он ващеее не хотел идти в кабинет, а надо было с ним поговорить, провести ему беседу

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго вечора.

Так як співробітник звільнений, думаю відповіді на рахунок цього не потрібно.

Як написала людина вище забороняється використання зброї на співробітниках своєї фракції, передам Гурцеву поговорить з вами на цей рахунок.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі