Розглянуто Дмитро Лебтонов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
  1. Нікнейм гравця:Дмитро Лебтонов
  2. Особистий нікнейм: Артем Лямець
  3. Суть скарги: дана особа усіляко намагається злити гравців з кланів, або звичайних гравців. на деяких відео, там де складано скаргу, видно або провокацію працівника, або порушення статуту. зупинячи авто за порушення правил пдд. якщо передивитися відео затримання по скарзі/доказі 1, видно що працівники провокують на конфлікт. За станній тиждень від гравця зайшло скарг на різних гравців +-20, для чого існує фракція, якщо вони не можуть відіграти рп, та подати людину у розшук, за якісь дії, дм тощо.
    Я не думаю, що звичайний гравець прагне якнайбільше подати скарг на гравців.
    Була конфліктна ситуація, в якій я спричинив опір і потрапив у дквс тюрму, поки сидів, гравець почав листування зі мною на форумі, перше повідомлення це з насмішкою доказ 2, а потім і з натяком на помсту за мої скарги на держ службовців доказ 3
  4. Докази (скріншот/відео):1тут,2 тут, 3тут
  5. Дата порушення:28.10

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець!

Переглянувши Вашу скаргу - виносю вердикт.
Порушень від гравця Дмитро Лебтунов не бачу
Якщо ви взяли за приклад своє покарання - можу пояснити чому так
На скарзі за яку Вас покарали чітко видно, де ви подаєте скарги та провокуєте працівників державних організацій на порушення після чого подаєте скарги на них. Також в особисті повідомлення ви цілеспрамовано написали текст з провокацією.
В скарзі яку подав Дмитро Лебтунов не провокував гравців а виключно проводив RP процес (працював в СБУ) внаслідок чого сталось порушення правил проекту не пов'язане з провокаціями гравця

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі