Відмовлено Дмитро Лінкевич/невірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Майотик

Козак
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
2
Реакції
6
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Лінкевич
2. Особистий нікнейм: Майотик Триплинаумовз
3. Суть скарги:
суть скарги за яку мене покарали ,з чоловіків яких я задмив була провокація вони мене били кулаками коли язбирав петрушку я відповів теж кулаками -автоматом.

я добавляю свою опру там де гравець вдарив мене в зеленій зоні першим опра нажміть
прошу зняти з мене покарання і видати покарання гравцю Кіборг Кензо за обман адміністрації ((обрізав відео чим скрив всю правду))

7.1. "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ] Примітка 1: DM вважається від 2-х пострілів / ударів по гравця Примітка 2: Під час самооборони можна атакувати у відповідь нападника, навіть якщо там зелена зона, якщо вас почали вбивати без причини (потрібно мати при собі докази в разі подання скарги).

8.8. Заборонено будь-який обман адміністрації.

7.14. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [ Подвійне покарання за правилом на порушення якого була провокація ]
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1681409280795.png

5. Дата походження:13.04.2023

Ніксон Рейз

inactive player
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
196
Реакції
180
Бали
46
считаю что выдано все верно и вообще я бы давал бан, так как ты за 1 день убил в зз не меньше 3 раз, и тебе еще очень повезло что сидишь в деморгане.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Запрошу докази в Адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі