Ріна Кошеня
𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
- Реєстрування
- 7 Лют 2023
- Дописи
- 229
- Реакції
- 485
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора:старша адміністрація
- Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
- Суть скарги: сьогодні 03.08.2023 моєму клану scrxll дали дві догани. Причиною цього швидше за все стала словесна перепалка в офіційному діскорд сервері проекту. По-перше, хочу вибачитись перед адміністрацію за те, що підтримала конфлікт з іншими гравцями. Визнаю, що це було не зовсім коректно і цього можна було уникнути. Але при цьому всьому, я вважаю, давати 2 догани клану за словесну перепалку в діскорді це трохи занадто. Також, думаю варто було враховувати факт того, що конфлікт почали не ми. З самого ранку і до моменту видачі доган певні люди писали і тегали мене, для того щоб спровокувати. Тобто, адміністрація вважає це нормальним, правильно? Також варто врахувати що адміністрація сама ж пише, що "діскорд не має відношення до гри". Тоді логічно думати, що за порушення в діскорді має бути покарання в діскорді і ми його там отримали. Тоді виникає запитання: чому ми отримуємо ще додаткове покарання у грі тобто 2 догани, а також покарання у вигляді бану мого зам. лідера на місяць у грі, якщо слова сказані по-перше, в діскорді. по-друге в словах звучало "спокійніше дефай його маму", що означає "спокійніше захищай його маму". Я не бачу в цих словах настільки жахливого оску, його взагалі немає, щоб нам видали 2 догани, а також видавали бан на місяць в грі за просту згадку рідних, навіть не в негатвному контексті. Тим більше, думаю адміністрації не варто було робити такий висновок не розібравшись в ситуації, тому що напередодні дані особи мкшили мене й іншого учасника мого клану, тому і була сказана ця фраза. Якщо є якась інші причина таких дій адміністрації,я як лідер клану хотіла б її знати. Прошу перерозглянути рішення прийняте вищою адміністріцією, тому що це абсурдно, а також я б хотіла, щоб адміністрація спочатку дізнавалась значення слів, а потім видавала покарання. Заздалегідь дякую за виділену увагу і надіюсь на чесний і адекватний розгляд даної ситуації.?
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): мяу , мяу, мяу
- 03.08.2023