Розглянуто Дмитро Лінкевич/незгодна з рішенням адміністратора/для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ріна Кошеня

𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
229
Реакції
485
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора:старша адміністрація
  2. Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
  3. Суть скарги: сьогодні 03.08.2023 моєму клану scrxll дали дві догани. Причиною цього швидше за все стала словесна перепалка в офіційному діскорд сервері проекту. По-перше, хочу вибачитись перед адміністрацію за те, що підтримала конфлікт з іншими гравцями. Визнаю, що це було не зовсім коректно і цього можна було уникнути. Але при цьому всьому, я вважаю, давати 2 догани клану за словесну перепалку в діскорді це трохи занадто. Також, думаю варто було враховувати факт того, що конфлікт почали не ми. З самого ранку і до моменту видачі доган певні люди писали і тегали мене, для того щоб спровокувати. Тобто, адміністрація вважає це нормальним, правильно? Також варто врахувати що адміністрація сама ж пише, що "діскорд не має відношення до гри". Тоді логічно думати, що за порушення в діскорді має бути покарання в діскорді і ми його там отримали. Тоді виникає запитання: чому ми отримуємо ще додаткове покарання у грі тобто 2 догани, а також покарання у вигляді бану мого зам. лідера на місяць у грі, якщо слова сказані по-перше, в діскорді. по-друге в словах звучало "спокійніше дефай його маму", що означає "спокійніше захищай його маму". Я не бачу в цих словах настільки жахливого оску, його взагалі немає, щоб нам видали 2 догани, а також видавали бан на місяць в грі за просту згадку рідних, навіть не в негатвному контексті. Тим більше, думаю адміністрації не варто було робити такий висновок не розібравшись в ситуації, тому що напередодні дані особи мкшили мене й іншого учасника мого клану, тому і була сказана ця фраза. Якщо є якась інші причина таких дій адміністрації,я як лідер клану хотіла б її знати. Прошу перерозглянути рішення прийняте вищою адміністріцією, тому що це абсурдно, а також я б хотіла, щоб адміністрація спочатку дізнавалась значення слів, а потім видавала покарання. Заздалегідь дякую за виділену увагу і надіюсь на чесний і адекватний розгляд даної ситуації.?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): мяу , мяу, мяу
  5. 03.08.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, покарання видано справедливо вашому заступнику, слідом він був заступником лідера клану покарання буде перевидано (Клану) 1 догана.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі