Відмовлено Дмитро Маккол // Зняття з лідера, без причини // Для ЗГС Держ і вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Фенікс

SAC with the FBI
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
230
Реакції
437
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Маккол
  2. Особистий нікнейм: Едуард Дзядевич
  3. Суть скарги: стояв на посту лідера ЗМІ, тут ліг спати, просинаюсь і опа... Мене "типу" зняли по причині "Халатне ставлення". Але я хочу побачити докази на це "Халатне ставлення", бо я відіграв 3 години, що є нормою, кожного дня відіграю по 3 години. Також зазначу, що даний Адміністратор за весь срок лідера розкидувався Попередженнями, доганами, але після того як я казав про це ГС Держ, вони швидко знімались, а адміністратор ні разу не був покараний. Отже, чого я хочу: 1. Якщо зняття правильне, покажіть докази 2. Якщо ж не правильне, верніть на посаду. 3. Щоб адміністратора зняли з ГС ЦО (мінімум) , так як просто не реально з ним працювати...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Зняття: Screenshot_20230911_022551.jpg Попередження/Догани без причини є в ГС/ЗГС Держ
  5. Дата походження: 11.08.2023

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, розглянувши відеодокази які надав ГС ЦО, інформацію від ГС/ЗГС Держ виношу вердикт:
Вам дали можливість достояти перший срок, на початку робота була гарна, ідеї та розвиток фракції. Після чого Ви перестали проявляти активність, були на одному зборі лідерів, на інших були відсутні взагалі без вагомої на то причини. Наразі в фракції працював тільки один заступник. Ваш особовий склад постійно порушував правила серверу та фракції, Ви особисто не займались особовим складом та їх навчанням. Після зняття почали закликати співробітників йти з фракції та приєднатись до вашої "FAMq" тим самим вбиваючи активність фракції взагалі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі