Розглянуто Дмитро Морріс \ Бан просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
8
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: дмитро Морріс
  2. Особистий нікнейм: Акиро Кайдо
  3. Суть скарги: Забанив просто так, обьясню мої друзі попросили зробити авто , цей адмін тепнувся до нас і зробив авто , я начав стреляти по ньому , хотя якщо я стреляю по адміну то цього НЕ буває тому що адмін нрп людина, а він із-за цього мене забанив
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) https://ru.files.fm/u/wanv8mu7g8
  5. Дата походження: 05\07\2025

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,132
Реакції
1,081
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець

Я тепнувся на репорт, після чого ви почали стріляти по мені без причини, далі я тепнувся до вас спитав *Нащо ви це робите?* потім, ви продовжили по мені стріляти та написали в чат, *Свабодин* далі я вам написав *покарання видавати?* ви написали *пізд*ш як дишеш* що вже рахується, як Неповажне ставлення до Адміністрації.

Передав докази ЗГА, очікуйте рішення.

Останнє редагування:
Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
8
Бали
6
Відповід п*здиш як дишеш була до мого друга , коли ви сказали кому покараняя видати він сказав ми не причьому це Акіро, а я вже сказав це йому, + ви не писали кому покарання видати.

Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
8
Бали
6
Також, я не чув, як ви сказали по голосову(тому що я не помню щоб ви писали) я вас міг не почути тому що друзі сміялися, і ви сам казали вам смішно , ГА\ЗГА обратіть уваги на цей момент я не помню щоб він десь казв\писав

Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
8
Бали
6
також, в слові яке я написав в шутку де є 10 помилок, нема нічого такого, ви нам помогли, я написав свободен, що в цьому такого ?
ви помогли, бужьте вільні.

Реєстрування
5 Лип 2025
Дописи
14
Реакції
8
Бали
6
навіть, якщо ви сказали 'видати покарання? ' а я вам сказав п***ш як дишеш, воно навіть не рифмується.
Ізмінено:
В цей момент коли я це казав ви стояли на авто а я дивився на свого друга, (Може це не важлива інформація але все що було те і кажу)

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі