Арсен Договіренко
Безработний
- Реєстрування
- 25 Чер 2024
- Дописи
- 122
- Реакції
- 120
- Бали
- 46
Нікнейм адміністратора: Дмитро Морріс
Особистий нікнейм: Арсен Договіренко
Суть скарги:
Я став свідком порушення: людина стояла в формі у стані AFK та не реагувала на голосові звернення. Враховуючи це, я викликав адміністрацію через репорт. На мій виклик прибув адміністратор Дмитро Морріс, щоб розібратися із ситуацією та вжити заходів відповідно до правил держ. організацій:Особистий нікнейм: Арсен Договіренко
Суть скарги:
Замість того, щоб видати порушнику належне покарання (кік), адміністратор Дмитро Морріс просто спостерігав за ним 2–3 хвилини мовчки. Після цього він заявив, що передасть інформацію слідкуючому за ДКВС щоб вона краще слідкувала. Водночас він залишив порушника на місці, дозволяючи йому продовжувати фарм ЗП, і сам покинув ситуацію.Правило 2.29. Фарм ЗП
Заборонено спати (бути AFK) в недозволеному місці/на посту/в формі понад 5 хвилин. До 9-го звання надається 2 попередження у вигляді "Кік", а після 9-го звання – 1 попередження. | Догана, Кік / Варн.
Прохання:
Провести бесіду з адміністратором Дмитром Моррісом щодо його дій у цій ситуації, аби уникнути подібного в майбутньому. Переконливо прошу звернути увагу на те, що ігнорування порушень негативно впливає на роботу організації та на рольову атмосферу в цілому.
Примітка:
Що до покорання працівника ДКВС йому вже була видана догана за данне порушення від мене та залишено і надалі фармити зп.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клик
Тайм коди:
0:00 - побачив як працівник стоит афк
0:50 - було викличено администрацию та прийшов Дмитро Морріс
4:42 - Дмитро Морріс покидає порушника та каже що скаже нашому слідкуючему щоб вона слідкувала за нами
4:57 - Порушник так і надалі залишився фармити зп
Дата походження: 11.01.2025
Провести бесіду з адміністратором Дмитром Моррісом щодо його дій у цій ситуації, аби уникнути подібного в майбутньому. Переконливо прошу звернути увагу на те, що ігнорування порушень негативно впливає на роботу організації та на рольову атмосферу в цілому.
Примітка:
Що до покорання працівника ДКВС йому вже була видана догана за данне порушення від мене та залишено і надалі фармити зп.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клик
Тайм коди:
0:00 - побачив як працівник стоит афк
0:50 - було викличено администрацию та прийшов Дмитро Морріс
4:42 - Дмитро Морріс покидає порушника та каже що скаже нашому слідкуючему щоб вона слідкувала за нами
4:57 - Порушник так і надалі залишився фармити зп
Дата походження: 11.01.2025