Розглянуто Дмитро Морріс некопетненість

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
721
Реакції
4,233
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:Дмитро Морріс
  2. Особистий нікнейм: Мага Сияние
  3. Суть скарги: Спас свого сооклановця від СБУ коли його повязали ми мали повне право відкрити вогонь по сбушнику, щоб його спасти, та так само посадили мого соклановця за Fd тоже, та даний адміністратор навіть не видав покарння СБУ за ПГ (Троє опг з пушкою, а він бере в кайданки) та Нон РП дії (без відігровки,та не зняв маску визначив мою особу), прошу провести співбесіду та дати компексацію
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 20.02.2025

Останнє редагування:

Микита Бандеров

UKRAINE GTA | Легенда
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
90
Реакції
108
Бали
46
Хахаха во первых есть ли у тебя фрапс 2. Вы просто форумеые герои типо крутые клановцы а когда откинули идете плакать на форум 3.какое пг там с вашей стороны было дм или фд потому что вы открыли огонь по сбу чтоб спасти своего «кента» от сбу но в итоге отлетели хахаха

Олег Качмар

Караю Порушників
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
104
Реакції
123
Бали
46
то не то не компетентність Адміністратора або незнання правел проекту...Як можна брати на Адмінку і не знати правел ..як на адміна набір проходить мені цікаво?

Останнє редагування:

Олег Качмар

Караю Порушників
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
104
Реакції
123
Бали
46
а На рахунок фрапса ...перед тим як Адміністратор видає покарання в нього має бути фрапс ..щоб вразі чогось як що на нього подадуть скаргу на форум то він змушиний показати Главному адміну фрапс за що він дав покарання, яка там ситуація була і Головний має зним розбиратись як що з сторони адміністрації пішов некомпитентний висновок покарання..!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі