Відмовлено Дмитро Морріс|розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
1 Нікнейм адміністратора: Дмитро Морріс
2
Особистий нікнейм: Ліссі Клауд
3
Суть скарги: Вітаю! Я категорично не згідна з даним адміністратором щодо розгляду цієї скарги (Скарга)
Поясню чому саме: на відкаті чітко видно ДМ ЗЗ що є грубим порушенням проекту особливо від гравця,який дм-ив (якщо подивитись історію покарань в нього завжди є ДМ ЗЗ), там бути навіть не могло жодної провокації бо,гравці знаходились далеко один від одного і по-друге зброї в автора скарги не було (думаю він не встиг би її використати для відео).
Також спочатку цей адміністратор написав що не видно порушника (напевно не додивився до кінця відкат) (Скріншот 1) а потім змінив на те,що це не повна ситуація (Скріншот 2). Окей,але це ВІДКАТ від ситуації яка сталась,тобто людина увімкнула фрапс тоді,коли по ній почали стріляти. Тому в будь-якому випадку,мені здається, скаргу треба розглянути. Дякую за розуміння
4
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
5 Дата походження: 22.08.2024

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Ви ніяк не відноситесь до даної ситуації, також відео 9 секунд не достаньо для видачі покарання можливо ви робили раніше провокацію на ДМ і вирізали момент який вам зручний, щоб людина отримала покарання! Адміністратор розглянув скаргу вірно!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі