Розглянуто Дмитро Моррic .(Санечка Джефри) (меня кинул на дом в Михайловке)..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

bad

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
45
Бали
16
Нікнейм адміністратора: Дмитро Моррiс (от имени By.Jeffrtey)
Особистий нікнейм: Сашко Широчяньский 3651
Суть скарги: Выдал бан на 7 дней...Причины не вижу..Так как ваш новый сотрудник.(Администратор) скамил! (занимался мошеничеством)его ай ди 86213)
Доказ видачі покарання
Дата походження:
Desktop Screenshot 2025.02.16 - 14.33.28.46.png

Данил Донецкий

Император 03
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
134
Реакції
91
Бали
31
Адреса
Донецк
Сань (Джеффри), знаю тебя давно, вроде как нормальный пацан в целом, но чтобы порядочных и взрослых людей кидать на игровые деньги еще и на огромную сумму, ну это не очень так то, к тому же Санек (Широчяньский) без копейки доната в игру развивался, каждый день на дальнобое вижу и еще на других работах. Не хорошо ты поступил. Джеффри, верни деньги Широчяньскому, и к тебе и дальше будет нормальное отношение, а пока ты поступил очень низко

Роберто Кіровоградский

Поважний гравець
Реєстрування
8 Лют 2025
Дописи
31
Реакції
122
Бали
36
тим паче в нього було багато порушень проекту ну це не тільки про нього йде мова нічого лічного але це факт навіть зараз скам не перший також від його дружини не помиляюсь був скам за магазин охоти ..

Анастейша

Козак
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
8
Реакції
10
Бали
6

Мія Квенті

Легенда
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
66
Реакції
62
Бали
23
Знаю Сашка(Широчянського) не довго але не очікувала від Санічкі Джеффері такого,нещодавно перед тим як стати на адміністратора він ображав мою сім'ю,потім приставав до мене а після того як я йому відмовила почав ображати й мене.Я не розумію як можно брати таких людей на адміністрацію.

Мія Квенті

Легенда
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
66
Реакції
62
Бали
23
Від Джеффері були неодноразові моссові порушення я важаю що с такими порушеннями та поведінкою як у нього не варто було брати данну людину на пост адміністратора

Роберто Кіровоградский

Поважний гравець
Реєстрування
8 Лют 2025
Дописи
31
Реакції
122
Бали
36
скам-- покупка віртів -- чіти--- оскарбленія --- і т.д це явно людина з такими покаранями не має бути на адмінці ... нажаль а тут чомусь беруть таких людей на Адмінку

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
356
Реакції
377
Бали
81
Вообще не розумію як з такими порушеннями можна було попасти на адмінку ....печально шо такі люди щас на ІП( А більше всього тобі Джеферрі не 10 і не 15років , і кидати людей у двічі старших за тебе це дуже низько і глупо з твоєї сторони , я думаю в подальшому нормального відношення до тебе на сервері не буде .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі