Павлюк Решала
Козак
- Реєстрування
- 22 Сер 2024
- Дописи
- 6
- Реакції
- 6
- Бали
- 8
Ситуація ( була година приблизно 2 година дня , я зі своїм другом втікаю від НПУ міста Дніпра , моя автівка була Mersedes Benz CLS 2011 ( НС2121СІ ) - номерний знак
Я намагаюсь втікти але поліцейські в мене стріляють і пробивають колеса , і потім в один момент один з працівників НПУ міста Дніпра мене вбив , і у мене пропала і моя автівка і персонаж мій ( поліцейський подумав і адміністрація що я багоюзив і вийшов з гри під час погоні , хоча це зовсім не так , мене вбили і я опинився на 2 години в ДКВС
Потім я відсижую хвилин 40 в тюрьмі і бачу що мене Сергій Лютик відьєдгав з серверу з повідемленням що у мене варн , який видав мене Дмитро Моріс
Висновок : я жодного правила проєкту не порушив
І по факту мені видав варн поліцецський який мене вбив
Проханн зняти варн , я обсолютно з ним не згодний
Я намагаюсь втікти але поліцейські в мене стріляють і пробивають колеса , і потім в один момент один з працівників НПУ міста Дніпра мене вбив , і у мене пропала і моя автівка і персонаж мій ( поліцейський подумав і адміністрація що я багоюзив і вийшов з гри під час погоні , хоча це зовсім не так , мене вбили і я опинився на 2 години в ДКВС
Потім я відсижую хвилин 40 в тюрьмі і бачу що мене Сергій Лютик відьєдгав з серверу з повідемленням що у мене варн , який видав мене Дмитро Моріс
Висновок : я жодного правила проєкту не порушив
І по факту мені видав варн поліцецський який мене вбив
Проханн зняти варн , я обсолютно з ним не згодний