Сергій Кейт | 02
ну не пикай шо ж ти делаеш
- Реєстрування
- 10 Лис 2023
- Дописи
- 178
- Реакції
- 221
- Бали
- 48
Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур
Особистий нікнейм: Джоні Галицький
Суть скарги:
Шановний адміністратор Дмитро Мінур,
Я, Джоні Галицький, хочу висловити свої щирі вибачення за використання нецензурної лексики. Я усвідомлюю, що мої слова були недоречними та неприйнятними в нашій спільноті.
Мені дуже шкода, що моя поведінка призвела до незручностей та негативних наслідків. Я розумію, що таке спілкування порушує правила і етичні стандарти нашої спільноти. Я щиро шкодую про те, що сталося, і визнаю свою провину.
Я готовий вжити всі необхідні заходи, щоб виправити цю ситуацію і запобігти подібним випадкам у майбутньому. Я вже почав працювати над цим, щоб контролювати свою мову та дотримуватися правил спільноти.
Ще раз приношу свої вибачення і сподіваюся на ваше розуміння та підтримку.
Дуже прошу надати мені 2 шанс, та почати довіряти мені на високі посади.
З повагою,
Джоні Галицький
(Telegram: @histomadrid1) (Discord: hikaggo)
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 10.06.2024
Особистий нікнейм: Джоні Галицький
Суть скарги:
Шановний адміністратор Дмитро Мінур,
Я, Джоні Галицький, хочу висловити свої щирі вибачення за використання нецензурної лексики. Я усвідомлюю, що мої слова були недоречними та неприйнятними в нашій спільноті.
Мені дуже шкода, що моя поведінка призвела до незручностей та негативних наслідків. Я розумію, що таке спілкування порушує правила і етичні стандарти нашої спільноти. Я щиро шкодую про те, що сталося, і визнаю свою провину.
Я готовий вжити всі необхідні заходи, щоб виправити цю ситуацію і запобігти подібним випадкам у майбутньому. Я вже почав працювати над цим, щоб контролювати свою мову та дотримуватися правил спільноти.
Ще раз приношу свої вибачення і сподіваюся на ваше розуміння та підтримку.
Дуже прошу надати мені 2 шанс, та почати довіряти мені на високі посади.
З повагою,
Джоні Галицький
(Telegram: @histomadrid1) (Discord: hikaggo)
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 10.06.2024