Розглянуто Дмитро Мінур // Зняття з посади

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Малошко

🤤MaloshkoFamQ🤤
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
133
Реакції
25
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Дмтро Мінур
  2. Особистий нікнейм: Богдан Малошко
  3. Суть скарги: Данний адміністратор стверджкє що зняв мене з посади заступника лідера по причині не *виконання своїх обовязків*, так я знаю що я не подав звіт але на то причина була і адміністратор був попереджений на це він відповів *добре*, далі він аргоментував це як те що лідер пішов по ЗВБ та ось такими причинами -
    1. Ви взяли відпуску щоб продлити термін свого стояння скажимо так, за для подачи на ІП.
    2. Лідер має право зняти заступника якщо йому не подобається ваша робота.
    3. З моменту поставлення нового Лідера ви не подали жодного звіта.
    4. Також за весь ваш термін, протягом нього ви подали всього один звіт.
    відповідь на 1 - я взяв відпустку тому що у моїй школі почалась практика і мені на неї потрібно ходити та робити завдання. 2 - Так лідер може ц е зробити але від самого лідера я не чув ніяких скарг на мій рахунок. 3 - Так я не подав звіту тому що лідер навіть не відстояв срок десь 7-8днів і пішов по ЗВБ і у мене була вагома причина не поадти звіт а саме те що у мене не було електрики 2 дні. 4 - Так звіт було подано 1, на рахунок 2 звіту розказав у відповіді під номером 3, а на рахунок звіту під номером 3 у мене почалась відпустка.
    далі я запросив докази зачекав але адмінісратор їх не надав, тому почав писати щоб мені їх надали ще раз на що отрмав таку відповідь *Гарного дня, на все добре* , далі я написав йому те що він не надав ніяких доказів і запросив їх надати сказавши що якщо він не надасть їх тоді я це розціню як зняття з посади без причини та доказів. на що він мені відповів що надав Аргуметовану відповідь. Тоді адміністратор надав посидання на форум де був лише мій 1 звіт і все (це не виглядало як докази) і далі написав таке * Ти неактивна людина, яка не подає звіти, блатиш людей, ще і обманюєш Адміністрації, ще і вимагаеш якісь докази*, це мені кажеться як образа гравців. І я не зрозумів де я обманював адміністрацію на що не отримав відповіді. Далі адміністратор написав таке. *Також видам вам покарання за Блат та Обман Адміністрації.* Я відстояв майже повний срок на посаді заступника і у мене було 1 порушення яке ми обговорили з минулим ГА та п.Дмитром Мінуром та ГС держ. а за інші порушення я не бачив ні попереджень нічого. Усі докази або переписку можу наати в ОП в Діскорд або Телеграм.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 05.06.24

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю Шановний Богдан.
Рішення про зняття Вас з посади було моїм, тому що на це є певні аргументи:
1. Протягом усього терміну ваша активність виявлялася лише перший тиждень вашої роботи, з трьох наступних тижнів ви просто байдужували, а саме була мала активність з набору нових співробітників, постійно АФК, та не створення розважальних заходів для своїх колег.
2. Під час того як був відсутній лідер організації - ви не виявляли жодної роботи в його відсутності.
3. Перебуваючи на посаді Bad Cop/Gov, ви критично порушували правила.
4. Протягом терміну ви повинні були подати близько 4-ох 'Щотижневих звітів', на даний момент ви залишили 1 з 31-х, як я вказано вище про активність на першій неділі, наступні 14 днів за вами роботи не було помічено.
5. У період нового лідера Віталія Джокера він неодноразово повідомляв про те, що йому не подобається ваша робота як заступника лідера.
6. Вам залишалося кілька днів до закінчення терміну заступника, та ви бажали обійняти посаду 'Ігрового Помічника'. Але ви вирішили взяти відпустку на 8 днів до закінчення свого офіційного терміну та перейти на нову посаду.
Якщо обобщити дані аргументи, можна вважати, що ви були неактивним заступником, який шукав вигоду у свій бік.
Тому вас було знято з даної посади.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі