Мaксимко Бабіджон
Активний
- Реєстрування
- 4 Сер 2023
- Дописи
- 8
- Реакції
- 4
- Бали
- 6
Вітаю шановне керівництво серверу. Справа в тому, що я подавав заявку на лідера організаціїї НПУ м. Дніпра. Після розгляду заявок ЗГС Держ, мою заявку було відхилено у зв'язку з тим що у мене нібито нон рп нік. Хоча це не є так. ''Бабіджон'' це є прізвище іншої національності. В мене 2 прізвища, а саме Дрозд-Бабіджон. Адміністратор навіть не спитався у мене. 2 ситуація. Заявку подав гравець, під ніком ''Данил Харьковский. У нього в історії покарань видно що є порушення правил лідерів 2.8 а саме: Якщо лідер не відстояв 14 днів з терміну призначення, інакше, він отримає блокування на ту кількість днів, яку не відстояв, якщо більше 14- warn. До чого я веду. Я спілкувався з ГС держ, і він сказав, що якщо не відстояв то получаєш ЧС лідерів. Якимось дивом пан Мінур, схвалив заяку Данилу. 3. У гравця Назар Пархуць у заявці не вказаний ігровий рівень, а також у нього при відкритті ''Мої покарання'' вибиває помилка. Але знову чудо. Пан Мінур вирішує схвалити йому заявку. Прошу будь ласка вирішити питання з ЗГС Держ, а також я хочу щоб він отримав покарання.