Відмовлено Дмитро Ріхтер|Втрутився в РП-процес

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
602
Реакції
1,113
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора:Дмитро Ріхтер
  2. Особистий нікнейм: Шон Джонсон
  3. Суть скарги:
  4. Мене затримала Вікторія Київська та почала проводити дії як поліцейський, бед-коп. Вона зняла з мене одну кайданку та щось сказала, але я не почув через дуже тихий мікрофон. Після цього я почав тікати.
    Раптом мене телепортував адміністратор, щось сказав (я не зрозумів), і я побіг далі. Потім він знову телепортував мене і я почув приблизно: «Ви отримаєте покарання». Я продовжив бігти, після чого видали 60 хвилин деморгану за «нонРП».

Питання:

1. Навіщо адміністратор втрутився в РП-процес і почав телепортувати мене до себе?​
    2. Де саме в моїх діях було «нонРП»?​
  5. Після того, як мене посадили, я хотів уточнити в адміністратора в Discord-голосовому, у чому саме порушення та для чого було тепання. На мій репорт відповів Тео Саймон — дякую йому за увагу та те, що зайшов у войс. Він повідомив, що той адміністратор уже вийшов із гри. Тобто виходить, що адміністратор втрутився в РП-процес, зрозумів, що вчинив неправильно, та швидко вийшов із гри. Як це розуміти?
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  7. Дата походження: 13.08.2025

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Вам було видане покарання за:
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.

Проігнорувавши відігровки поліцейської, ви почали бігти у невідомому напрямку.
Телепортувався до вас з метою вказати на вашу помилку та відновити РП (4.5. Якщо Адміністратор з'явився біля гравців без невидимки та з червоним нікнеймом, в такому випадку будь-яке RP, RP відігруваня / ситуації тощо тимчасово зупиняються, доки адміністратор не зникне). Нажаль, через гучні вислови, як я розумію своїх друзів, ви не чули ні мене, ні поліцейську.

Докази надані старшій адміністрації, очікуємо вердикт.
Приємної гри на UKRAINE GTA 💛💙

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі