Зачинено Дмитро Савоста | Невірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
5
Реакції
4
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Савоста.
2. Особистий нікнейм: Андрiй Альварез.
3. Суть скарги: Я був вiдправленний до тюрми за DM, без розгляду причини порушення під час ситуації закинули у в'язницю, ми ми знаходились на блокпосту, я помітив машину бугатті з вінілом, як вона перетинала подвійну пряму дорогу пере блокпостом, я чекаючи каверзи націлився на машину, але НЕ СТРІЛЯВ по ній, після того як хтось то її зупинив пострілами я разом ще з одним товаришем з iменем Сергiй Шевченко по службі який кричав про те, щоб ніхто по ній не стріляв пiдбігли до машини для огляду місця події, після того як я разом із Сергієм(Це той, який говорив не стрiляти, його теж вiдкинули зi мною) підійшов до машини з неї вийшли двоє людей, один схожий на людину з банди, а другий громадянський, перший, який схожий на бандита, відійшовши до дорожніх їжаків пiсля чого дiстав зброю та почав первим по нам стрiляти, а другий сховався за огорожею. Після того як ми ліквідували першого я наказав другому лягти на землю і при цьому прицілився на нього і знов таки НЕ СТРIЛЯВ по ньому, оскільки розумів, що він один проти нас двоiх нічого не зробить, під час цих дій хтось убив його у нас з-за спини, і після цього навіть не розібравшись у ситуації нас відкинули. Э пiдозра що цей адмiнiстратор блатить гравцiв неоф. організацій.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):

Вкладення

• mta-screen_2023-06-15_19-26-18.png
    mta-screen_2023-06-15_19-26-18.png
    1.5 Mб · Перегляди: 64
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі