Відмовлено Дмитро Снайпс / Вихід з гри під час РП процессу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Дмитро Снайпс [45082]
2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі [63297]
3. Клан порушника: Forbes
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Таймкод (00:01-2:14) побачив що громадянин порушив правило дорожнього руху а саме проїзд по узбіччу і вирішив його зупинити але після того як ми зупинилися гравець почав тікати хоча я не планував його затримати а просто хотів виписати штраф але із за того що гравець хотів втікти під час погоні я був вимушений його затримати за Втечу під час погоні далі таймкод (2:15-4:35) я відвіз людину до відділку поліції і також зачитав міранду і громадянин сказав що бажає адвоката на що я відповів що звісно я його викличу коли прибудемо до відділку НПУ Києва далі таймкод (4:40-12:25) я завів людину до камери питок і далі громадянин хотів запросити приватного адвоката і я питаю чи буде посвідчення у цього приватного адвоката щоб я ознайомився що це адвокат а не ваш друг на що він відповідає що адвокат загубив поосвідчення після того я викликав адвоката ми почекали п'ять хвилин на відповідь але адвокат не відповів тому я почав проводити процесуальні дії вже без адвоката і громадянин сказав що забув свій паспорт в машині тому я вирішив щоб не запобігти втечі громадянина бо він казав що давайте з'їздемо до автівки та я заберу звідти паспорт але я прекрасно розумів що данний громадянин просто хотів втікти так щоб сісти за водійське кермо та поїхати далі тому я вирішив встановити данні людини по фотографії обличчя далі на таймкоді (12:40-14:15) я встановив особу (відіграв по рп що зняв маску шапку і шарф і сфотографував людину) і потім закинув фото до планшету КПК і встановив особу під ім'ям Дмитро Снайпс і далі на таймкоді (14:16-15:03) я пробив данні людини і почав видавати розшук а саме Втеча під час погоні (вирішив пробачити те що людина намагалася дати мені хабар, це чутно протягом всього відеодоказу) і виписав один розшук на 25 хвилини тюрьми і після того як я виписав розшук я опустив планшет і побачив що гравець вийшов з гри тому покарайте данного гравця по правилам серверу а саме Вихід з гри під час РП процессу
6. Докази (скриншот/відео): Доказ
7. Дата порушення: 29.04.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі