Відмовлено Дмитро Федченко//Некомпетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Шухевич

Полковник СБУ Д | Toxic 100❤️
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
58
Реакції
42
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко
  2. Особистий нікнейм: Максим Шухевич
  3. Суть скарги: Некомпетентний розгляд скарги. Розглянувши цю скаргу данний адміністратор проявив халатність, байдужість , некомпетентність і не освідченість у своїй справі. Сьогодні на мого друга була написана жб за DM ZZ + RK + Ухід від РП гравцем Богдан Гетьман . І згодом я надаю коментар в якому зазначаю ,що (Вітаю, хотів би зауважити що гравець Руслан Бердега порушив правило ДМ ЗЗ на тайм коді:0:26) . Проте пан Федченко має іншу думку... . Він видає покарання (Гравець Руслан Бердега [53374] - Буде покараний - /jail 10 Стрільба в ЗЗ) ( /jail 10 Стрільба в ЗЗ це коли гравець стріляє в нікуди і не робить шкоду іншим гравцям) . Проте на відеозаписі видно що гравець Руслан Бердега порушив правило ДМ ЗЗ на тайм коді:0:26 і ДМ Car. Ще хочу зауважити що Руслан Бердега порушив правило Non rp (Тайм-код 4:34) . Коли в мене прилетіло більше п'яти пуль з вогнепальної зброї ,гравець навіть не почав надавати першу медичну допомогу. Прошу видати правомірне покарання як і Адміністратору так і гравцю.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1702564495598.png
  5. Дата походження: 14.12.23

Руслан Бердега

Центральна Україна| 01
Реєстрування
20 Лис 2022
Дописи
108
Реакції
16
Бали
23
Вітаю, на фрапсі чітко видно що я зробив постріл, але не видно куди він потрапив. Я по людині не стріляв. Адміністратор видав покарання вірно!
Чекаємо рішення адміністрації.

Останнє редагування:

Богдан Гетьман

Пенсіонер • Центральна Україна [01]
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
119
Реакції
215
Бали
88
Адреса
Запоріжжя ❤️‍🩹
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко
  2. Особистий нікнейм: Максим Шухевич
  3. Суть скарги: Некомпетентний розгляд скарги. Розглянувши цю скаргу данний адміністратор проявив халатність, байдужість , некомпетентність і не освідченість у своїй справі. Сьогодні на мого друга була написана жб за DM ZZ + RK + Ухід від РП гравцем Богдан Гетьман . І згодом я надаю коментар в якому зазначаю ,що (Вітаю, хотів би зауважити що гравець Руслан Бердега порушив правило ДМ ЗЗ на тайм коді:0:26) . Проте пан Федченко має іншу думку... . Він видає покарання (Гравець Руслан Бердега [53374] - Буде покараний - /jail 10 Стрільба в ЗЗ) ( /jail 10 Стрільба в ЗЗ це коли гравець стріляє в нікуди і не робить шкоду іншим гравцям) . Проте на відеозаписі видно що гравець Руслан Бердега порушив правило ДМ ЗЗ на тайм коді:0:26 і ДМ Car. Ще хочу зауважити що Руслан Бердега порушив правило Non rp (Тайм-код 4:34) . Коли в мене прилетіло більше п'яти пуль з вогнепальної зброї ,гравець навіть не почав надавати першу медичну допомогу. Прошу видати правомірне покарання як і Адміністратору так і гравцю.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Переглянути вкладення 153138
  5. Дата походження: 14.12.23
Вітаю Вас! На моєму фрапсі видно що гравець Руслан Бердега не стріляв по автомобілю. А також погоджуся про не справедливе покарання, бо за порушення скоєні гравцем на якого була написана мною скарга, йому можна було видати варн + деморган на 180 хвилин.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, по-перше на відеозаписі не видно куди саме стріляв гравець, це можуть бути тільки догадки.
По-друге скарга подана від третього лиця, якщо автор скарги не згоден Він може подати оскарження на рішення адміністратора.
Третє це те, що гравець почав надавати допомогу, і це чудово чути.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі