Розглянуто Дмитро Федченко / Неправомірний "викид" з намету на ринку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

loosiano

Козак
Реєстрування
26 Лют 2024
Дописи
17
Реакції
14
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко
  2. Особистий нікнейм: Діма Лусіанович
  3. Прошу щоб мою скаргу розглянуло "вище" Керівництво
  4. Суть скарги: Мене було без підставно, проти усіх правил викинуто з намету в якому я торгував на Ринку. Я переключився в ексель щоб набрати текст оголошення(так зручніше редагувати). Це заняло 1-2 хвилини. Коли я перключився в гру, я був просто шокований! я на вокзалі Дніпра. Все що я побачив в чаті - це звернення даного адміністратора невідомо навіть до кого! ніякого "голоса", ніхто мене не звав (я ж сиджу за нотбуком і все чую). На скріні все видно. І що виходить - чесний продавець, який розвиває єкономіку цього серверу, вкладує в гру кошти, і ось такі протиправні дії? В чаті даний адміністратор навіть не вийшов на контак, не пояснив свої дії. Наголошую! "голосом" мене ніхто навіть не звав, ні адмінстратор, ні інші гравці! Я просто шокований таким свавілям. Втрачається весь інтерес до цієї гри, бажання "донатити"(а ви можете перевірити, я це роблю хоч і не багато +/- 1 тис., але стабільно). Тож виходячи з вище сказаного, прошу розглянути мою скаргу на найвищому рівні, і приняти кардинальні міри до даного Адміністратора. ОСкільки сьогодні я, завтра ще хтось. Так і залишиться гра без нормальних гравців, які підтримують вас реальними грошима.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прикріплюю скріншот, який встиг зробити, як тільки переключився в гру. Там чітко видно що навіть не зрозуміло до кого Адміністратор звертався.
  6. Дата походження: 26.04.2024р об 16:12-16:13

Вкладення

• Screenshot 2024-04-26 161549.png
    Screenshot 2024-04-26 161549.png
    1.5 Mб · Перегляди: 107
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі