Зачинено Дмитро Федченко // Не допомагає гравцям

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
820
Реакції
1,121
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко
  2. Особистий нікнейм: Теру Миками
  3. Суть скарги:
    Звертаюся до вас зі скаргою на дії адміністратора Дмитра Федченка. Сьогодні в лікарні стався конфлікт між гравцем Максімкою Білоусіком та мною. Максімка порушував правила проекту а саме набивання психозу в зз, ображаючи мене та спровокувавши негативне ставлення інших гравців.
    Я вчасно звернувся у репорт з проблемою, сподіваючись на відповідну реакцію адміністрації. Однак, на жаль, адміністратор Дмитро Федченко не вжив жодних заходів щодо покарання Максімки за його порушення. Більше того, під час моєї спроби звернутися до адміністратора через чат, він замутив мене за капс та мг через те що я йому написав "АЛО ТИП ОТКИНЬ ЕГО", ігноруючи справжню проблему.

Прошу вас вжити відповідних заходів щодо цього інциденту. Адміністратор Дмитро Федченко має бути покараний за свою необ'єктивність та непрофесійну поведінку, а також за пропуск нагальної ситуації з порушенням правил гри. Прошу вас вжити необхідних заходів для врегулювання цього питання та забезпечення справедливості в грі.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 13.04.24

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю, шановнй гравець!
На ваших відеодоказах, не видно порушень Адміністратора, останнє що сталось це Адміністратор відповів на ваш репорт, та запитав чим допомогти. Якщо у вас є запис повної ситуації, ви можете повторно подати скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі