Зачинено Дмитро Федченко///Не згоден з рішенням адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Бер 2023
Дописи
8
Реакції
16
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко
  2. Особистий нікнейм: Олег Оттоман
  3. Суть скарги: До мене приїхав колега з СБУ не подалік ВЧ, він запропонував мені затестувати свій ОТЗ, я взяв затестувати його ОТЗ, по дорозі на ВЧ, але неподалік від ВЧ спробував, не покидаючи його зовсім, не їхав там кудись: В Дніпро, Київ і тд, я не подалік спробував, і повернувся назад протягом хвилини, шановний адміністратор, рішив що це "Дезертирство". І ще коли була перевірка від слідкуючого, були розкидані гвинтокрили на аеродромі це був слідкуючий "Саша Платонов" А в F3 показувалось що він "Капітан" І я думав що він капітан і розкидав по аеродромі "Гвинтокрили" І хотів назад покласти їх на своє місце, я незнав що це була перевірка, могли б мене попередити, потім слідкуючий поклав назад Гвинтокрили, я потім нічого не забирав а СБУшник викінув співробітника ДСНС з гвинтокрила і вбив його, а як-би не це, могли б продовжувати. І рішив мене зняти з кандидатів на "На Полковника ЗСУ" Та видасти 1 догану. Я рахую що це неправильно можна було б видасти мені попередження, а СБУшник який помішав вбив ДСНС, без покарання, а мені видали покарання. Хай шановний Адміністратор надасть докази порушення. Прошу розглянути мою скаргу. Також не правильно написав мою фамілію самізь "Оттоман" написав "Оттаман" Мені образливо.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1. Докази неправильного написання фамілії: 2. Решта доказів у адміністратора (як-би у мене були докази, я б їх надав)
  5. Дата походження: 16.04.2024

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,386
Реакції
718
Бали
213
Вітаю, шановний равець!
Адміністратор надав докази, та на відео було помічено неадекватну поведінку з вашої сторони, також ви зі своїм співробітником почали наводитись один на одного зброєю, після чого був використаний тайзер , згідно цієї поведінки , Адміністратор прийняв рішення не допускати вас до обдзвону , порушень з боку Адміністратора не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі