Розглянуто Дмитро Федченко / Не згідний з покаранням / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
834
Реакції
614
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко
  2. Особистий нікнейм: Влад Уайт
  3. Суть скарги: Виникло питання до адміністратора, якого не раз звинувачували в особливому ставленні до фракції "ЗСУ". Як неофіційні організації мають об'їхати паркан військової частини з метою нападу, якщо жодних прилягаючих доріг не було продумано. На КПП обороняють територію велика кількість військовослужбовців, і було б логічно напасти з метою викрадення патронів з іншої сторони. Ще коли я був адміністратором, навіть до оновлення 2.0, за об'їзд паркану військової частини ніколи не видавали покарання. Адміністратор чомусь вирішив стежити саме за мною, ігноруючи інших гравців та фракцію, за якою він повинен слідкувати. Деморган на 30 хвилин, серйозно? Згідно норматив, у адміністрації є можливість видавати мінімально 15 хвилин, мені ж було видано максимально, немов я дуже грізний порушник, а сам проїхав всього декілька метрів. Це вже не перша скарга, де гравці жаліються на підтримку фракції "ЗСУ" від адміністратора Дмитро Федченко за допомогою адмін-прав, можливо керівництву сервера слід нарешті звернути на це увагу?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 19.03.2024.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
Адміністратор отримає попередження.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі