Розглянуто Дмитро Федченко// Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Борис Шевчук

Поважний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
131
Реакції
103
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко
  2. Особистий нікнейм: Борис Шевчук
  3. Суть скарги:
  4. Нападали на ВЧ четвером людей, це один клан був, я не розумію чому відкинули в деморган половину гравців, а іншу - ні. Якщо відкинули на 60 хв то може бути кілька причин:
    1. Нападати на територію військової частини якщо кількість нападаючих буде менша 3-х осіб (нападаючих). [/jail 60 хв.] - Нас було 4 людей.
    2. Виходити з гри на території військової частини [/jail 60 хв.] - З гри не виходили.
    4. Нападати на територію військової частини якщо у Вас немає зброї [/jail 60 хв.] - Зброя була у всіх в руках.
    5. Викрадати патрони та стояти якщо кількість нападаючих на мітці менше 3 осіб - [/jail 60] - Було 4 гравці.
    6. Держ.службовцям використовувати тайзер для переваги над гравцями задля вбивств.[/jail 60] - Це для держ.
    Чому саме ці причини? Тому що тільки в них можна отримати деморган 60 хв, бо мене посадили на цей час.
    Також хочу підмітити, після того як Адміністратор посадив мене, я хотів без деморгану поговорити нормально з ним - на що він відповів: "Я зайнятий" (він відповідав це 2 рази коли я просив його допомогу)
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (там скрін
  6. Дата походження:

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Від Вас було порушення, а саме: "Викрадати патрони та стояти якщо кількість нападаючих на мітці менше 3 осіб" (був момент, коли ви стояли на мітці в 2).

Але з приводу даного покарання з адміністратором провів бесіду, наступного разу на дану ситуацію будуть лояльніше реагувати.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі